Dişim küçük mü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ceviz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ceviz

Yeni Üye
EC1794EB-F161-4B81-9C5D-27503B06B9B8.jpg
09c39de9-328c-4ff8-a334-8e2c3e291ac6.jpg
arkadaşlar merhabalar ..

2 ay önce falan evcil, konuşan erkek kuşuma bir dişi aldım .. kuşlar hiç kavga etmedi, birbirlerini kaşıdılar, son zamanlarda yem de kustular, yuvalık taktım ama hiç ilgilenmediler .. bu arada dişi yabani.. geçen hafta ayırma yöntemine gittim .. dişi kızışmıyor anladığım kadarıyla da acaba alırken küçük müydi diye kafama takıldı .. bir bakabilir misiniz üstadlar sizce 1 yaşında yok mu bu kuş ?

Dişi kuşunuz benim aldığım dişi kuşla birebir aynı ve bende evcil kuşuma aldım . yabani olan dişi bir süre sonra yuvaya alıştı ama hiç çiftleşmediler 4 ay sonra yeni bir çift aldım ve eşleri değiştim. Benim erkek suluğa kur yapıyor. Evcil kuştan yavru almak baya zor . kuş yavru değil eşe atılabilir bir kuş. Sadece erkek biraz iri sorun olmaz. Erkeğin baskın mı ?

Tüy dökümü evresinin sonlarında olduğu için biraz zaman tanıyın ve kızışmamış evet ceresinden belli. Biraz daha bekleyin:)

Teşekkürler arkadaşlar; bakalım artık dişiye de çok sevdim, geri vermem heralde, en olmadı başka çift alırım ben de ..

Evet tüye girdi dişi, ayrı kafesteyken bekleyeceğim tüyden çıkınca birleştireyim bakalım ne olacak..

Erkek baskın denemez ama dişi de baskın değil.. başta ikisi de kendi halinde takılıyordu.. şimdi erkek yanaşmaya çalışıyo, yem falan kusuyo, dişi gaga falan atmıyo izin veriyor yani.. bakalım .. kelelendarağ hocam, sizin erkek kuşunuz çiftleşmedi dimi hala ?

Teşekkürler arkadaşlar; bakalım artık dişiye de çok sevdim, geri vermem heralde, en olmadı başka çift alırım ben de ..

Evet tüye girdi dişi, ayrı kafesteyken bekleyeceğim tüyden çıkınca birleştireyim bakalım ne olacak..

Erkek baskın denemez ama dişi de baskın değil.. başta ikisi de kendi halinde takılıyordu.. şimdi erkek yanaşmaya çalışıyo, yem falan kusuyo, dişi gaga falan atmıyo izin veriyor yani.. bakalım .. kelelendarağ hocam, sizin erkek kuşunuz çiftleşmedi dimi hala ?

Şuan kuşlarınız ayrı durumda mı?

Evet 1 haftadır ayırdım .. dişiyi küçük kafese aldım, erkek yuvalık takılı olan kafeste yanyanalar .. dişinin tüy kökleri var diye havuçsuz yumurta maması veriyorum başka ekstra birşey vermiyorum

Evet 1 haftadır ayırdım .. dişiyi küçük kafese aldım, erkek yuvalık takılı olan kafeste yanyanalar .. dişinin tüy kökleri var diye havuçsuz yumurta maması veriyorum başka ekstra birşey vermiyorum

Aspur, yulaf, sebze ve vitamin de verebilirsin birbirlerini görsünler.

Havuç verin pancar verin suyu sıkılmış ve bir müddet ayrı tutun tuy bitiminden sonra dişide erkek de kızışsın sonra dişiyi.erkegin yanına koyun hasret gidersinler

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sık sık yavru besleme sesi dinletin. Havuçlu mama da verebilirsiniz.

Çok teşekkürler üstadlar, tavsiyelerinizi dinleyeceğim, sonuç alırım inşallah ..

Çok teşekkürler üstadlar, tavsiyelerinizi dinleyeceğim, sonuç alırım inşallah ..
Inşallah faydasını görürsünüz ben aynı şeyleri yaparak hemen yavru aldığım takımlarımda var 5 aydır bana inat çiftleşmeye hic gerek duymayan takım da

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri