Dişinin çifleşmesi

Onur Demir

Meraklı Üye
Arkadaşlar dişim erkeğin göğsünün altına kafasını koyuyor resmen eğiliyor acaba dişi çifleşmek mi istiyor henüz yuvalık koymadım

Yaş tayini yapacak kadar bilgili değilim ama yavru mu yetişkin mi, kizismis mi kızışmamış mi anlayabilirim.

5E71E04E-85B7-45CA-B0EB-E3F98855B2EC.jpeg

Dişi erkek hangisi yaşları nedir
5E71E04E-85B7-45CA-B0EB-E3F98855B2EC.jpeg

Mavi kesin erkekte yesilde büyük ihtimal dişi. Burun deliklerinin kenarları beyaz duruyor. İkisi de yavru.

Daha öncede konu acmistiniz resimden hatirladim. Yavru bunlar daha oyun oynuyorlar.

Ahaha inşallah oyun oynuyorlardır erkek yeni geldi tabi hala ortama alışamadı ama dişi ile erkek birbirlerini kaşıyorlar dişi erkeğe kusuyor yeni geldiği için olabilir diye düşünüyorum bakalım

Arkadaşlar dişim erkeğin göğsünün altına kafasını koyuyor resmen eğiliyor acaba dişi çifleşmek mi istiyor henüz yuvalık koymadım
Erkek yavru gibi geldi ama tahmini olarak diyorum kafasının altına koyması kaşınmak istiyor disiniz erkekte pas vrtmiyodur

Dişi onu kaşıyor erkek bazen kaşıyor bazen kaşımıyor erkek ortama alıştıktan sonra ilgilenirler galiba birbirleriyle inşallah

Merhaba dişi kuşunuz erkekten bir kaç ay daha büyük erkek olan 2 aylık dişi bu durumda dişi baskın kalabilir ayırma yöntemi uygulamanız bile gerekebilir tabi bunlar için daha çok zaman var çünkü erkek daha çok küçük

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizce bunları çıkartmslımıyım salma konusunda dişim baya kuş kumu yiyor sindirim İçin aldığım

Sizce bunları çıkartmslımıyım salma konusunda dişim baya kuş kumu yiyor sindirim İçin aldığım
Birbirlerine alışır mı bilemem erkek küçük henüz fazla kuş kumu yemesi zararlı olur herşeyin fazlası zarar

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri