selen canaydın bedel
Onursal Üye
Konu basliginda da belirttigim gibi gaga kismi morarmis fotografi aticam lutfen cevap verin arkadaslar ne yapmam gerek
Konu basliginda da belirttigim gibi gaga kismi morarmis fotografi aticam lutfen cevap verin arkadaslar ne yapmam gerek
Coook tesekkur ederizay çok güzelmiş bu arada
Cok tesekkur ederim gece mandalina verdi esim elinle bi gorduk morarmayi bune ya dedikİçiniz rahat olsun bazı kuşlarda kızışma döneminde olabiliyor. Bende dişilerimden birinde gördüğümde korkmuştum hatta sizinkiyle aynı renk ama sonra geçiyor.
Yok esi var yumurtada yapti hepsini kirdi erkek masallahYapacağınız şey eşi yoksa eş alacaksınız, sonra gelsin yavrularkızışmış yani korkulacak birşey yok.
Dimi sanki oyle der gibi durmus oy benim fotojenik kizimSayın yolcularımız iniş için alçalıyoruz,
Lütfen kemerlerinizi takın, koltuğunuz dik, masalarınız kapalı olsun.
Bizi tercih ettiğiniz için ekibim adına teşekkür ederim, bir sonraki uçuşta görüşmek üzere..![]()
Sevtapim bebegim yok bisey sadece kocakafa ilk yumurtalari kirdi ikinci kuluckada gorucez artik bunlariOy ben bu güzeli yerim yerim ay çok terledim der gibi.Kuzum bir sorun yok gibi görünüyor.
Böyle dişiler bizi bulmuyor ama Maşallah![]()
Cok tesekkur ederim efenimboyle disiler bizi bulmuyor derken anlamadi ben
Baksana cereye üfledin püfledin kızıştırdın kuşu![]()
Acilen eş lazım korkulacak bir durum yok![]()