Erkek kur yapıyor ama dişi pek yanaşmıyor cere rengi beyaz , erkek kur yapınca dişi yaklaştırmıyor.
1.5 haftadır havuç ağırlıklı mama veriyorum sularına e vitamini takviyesi yapıyorum ama boş dişi pasif erkeğe karşı
Veriyorum 2 günde bir e vitamini suyuna havuç yemelerine Nijer 6 gün oldu tık yok.Nijer tohumu koyun yemlige ve havuç verin kizistirma etkisi vardır
AynenGerekli takviyeleri yaptıktan sonra yapabileceğiniz tek şey beklemek![]()
Suluga bal koymak iyi birşey mi zararli miMamaya çay kaşığının ucu kadar keçiboynuzu tozu ekleyin..
Ben koymaya basladim 1 haftadir bir sikinti olur mu kızışması açısından boyle birsey yaptimSuluga bal koymak iyi birşey mi zararli mi
Balına göre...marketten alınanların koyulmaması lazım...Keciboynuzu özü koymak daha iyidir onlara göre...Ben koymaya basladim 1 haftadir bir sikinti olur mu kızışması açısından boyle birsey yaptim
Kızıştırmak için koyanlar var, ama dozaja dikkat etmek gerek.Suluga bal koymak iyi birşey mi zararli mi
Aynen çay kaşığının ucu kadar koymak gerekiyorKızıştırmak için koyanlar var, ama dozaja dikkat etmek gerek.
E vitse kullanıyorum kuşlarımda Çekoslovak o kadar zor değilHarici olarak 1 ay ayırdın yine bir tık yok o disiyi degistir o disiden hayir gelmez harici olarak yavru almak istiosan sana nacizane fikrim yerli kuslara bak yerli ırklar diger irklara göre daha cok yavru verio ve es tutması eslesmesi %70 civarı harici olarak e vitaminini selenyum lu tercih et