Dışkı normal mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bzkurt22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bzkurt22

Yeni Üye
Kuşumuz dün ev yeni geldi 2.5 aylık 16 gibi teslim aldım 23 sularında yem yemeye başladı bu sabahta gayet canlı hareketli ötmeye başladı fakat dışkı resimdeki gibi normal mi ?

Hafif ishal gibi ama peçetede öyle durmuş da olabilir. Petshoptan mı aldınız? Sonuçta oralarda bir sürü kuş aynı ortamda yaşıyor, besleniyor. Enfeksiyon kapmış olabilir. Benim kuşlarımda da arada olurdu. Marul vb. yiyecekleri vermeyi bir süre kestiğimizde ilaca gerek kalmadan geçiyordu bizimkilerin. Tatlı patatesi haşlayıp verebilirsiniz. Tabii yine bir araştırın bence

Yok direk üreticiden aldım onunla konuştum biraz önce maydanoz ve havuç vermiştim dün sabah dedi belki ondandır takip edeceğim

Dışkısı gayet normal hem kuşlar ilk geldiğinde ortama alışma süreleri olduğu için yem yemeyebilirler ona zaman verin kafesinden çıkartmayın bir kaç gün ortamı tanısın zamanla düzelir

Kuşumuz dün ev yeni geldi 2.5 aylık 16 gibi teslim aldım 23 sularında yem yemeye başladı bu sabahta gayet canlı hareketli ötmeye başladı fakat dışkı resimdeki gibi normal mi ?

Dışkı tam da istenilen gibi değil. Kuşun güncel videosunu paylaşınız. Streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın. Ve kuşun beslenme programını detaylı yazın. Kaç gram ağırlığında olduğunu da yazın kuşun.

Bence ilk iki günkü dışkısını değerlendirmeyelim. 3. Günkü dışkılarını paylaşın ve mutlaka probiyotik takviyesi yapın..

Geri