Dışkısı dün sabahtan beri sadece su gibiydi şu an böyle![]()
ngwsu60.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Mart 2026 tarihinde yüklendi, 4080×3060 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: ngwsu60hizliresim.com
Dışkısı dün sabahtan beri sadece su gibiydi şu an böyle![]()
ngwsu60.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Mart 2026 tarihinde yüklendi, 4080×3060 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: ngwsu60hizliresim.com
En son dün akşam yemeye çalıştı,bu gün hiç. Sabah zorla işe gitmeden bir damla mama yiyebildi öğürdü.bu akşam 4 5 damla yedirdim ilaçlı su verdim öğürmedi.durumu gözlemlemek için çok vermedim.2 saar olacak öğüemedi tekrar vereceğim bu kez birkaç damla daha fazla vereceğim.kursaktan besleme yapacak vet.yok ben de bilmiyorum.şırıngayla verdimYem yeme durumu nasil az da olsa bisiler yiyebiliyor değilmi?
Petşopçu kuşçu falan varsa çevrende onlara danış,besleme yapabilenler olabilir,varsa yardım isteyip kuşu besletiniz. Hatta izin verirlerse kuş onların orda dursun(ayrı bir kafeste tabiiki) ve mama saati gelince beslesinler. Hatta nasıl besleneceğini de öğrenin siz de.En son dün akşam yemeye çalıştı,bu gün hiç. Sabah zorla işe gitmeden bir damla mama yiyebildi öğürdü.bu akşam 4 5 damla yedirdim ilaçlı su verdim öğürmedi.durumu gözlemlemek için çok vermedim.2 saar olacak öğüemedi tekrar vereceğim bu kez birkaç damla daha fazla vereceğim.kursaktan besleme yapacak vet.yok ben de bilmiyorum.şırıngayla verdim