Dışkı ve iştahsızlık

Yem yeme durumu nasil az da olsa bisiler yiyebiliyor değilmi?
En son dün akşam yemeye çalıştı,bu gün hiç. Sabah zorla işe gitmeden bir damla mama yiyebildi öğürdü.bu akşam 4 5 damla yedirdim ilaçlı su verdim öğürmedi.durumu gözlemlemek için çok vermedim.2 saar olacak öğüemedi tekrar vereceğim bu kez birkaç damla daha fazla vereceğim.kursaktan besleme yapacak vet.yok ben de bilmiyorum.şırıngayla verdim

Ara ara bu şekilde ağzından mama verin o zaman aç kalmamasına dikkat edin.
Mamayı yutuyorsa iyi haber en azından bu şekilde devam edin.
Bu arada mikostatin sadece sabah değil,akşamları da vereceksiniz. Sabah 1 akşam 1 damla ağzına damlatacaksınız.
Macrollu su hazırlayıp aynı şekilde sabah akşam içirin birkaç yudum bu sudan.
3 gün kullanın en az macrolu. Duruma göre 5 veya 7 güne çıkabilir.
Her gün gelişmeleri buraya yazınız.
Günlük yeni dışkı fotosu ve kuşun güncel videosunu paylaşınız.
Fotolar net olsun flaşsız olsun.
Aç kalmamasına dikkat edin dediğim gibi. Sabah öğle ikindi akşam besleme yapınız. Her öğünde yaklaşık 2 veyahut 2.5 ml mama vermeye çalışınız. Mamanın hepsini birden değil de azar azar yiyorsa o zaman yediği kadar besleme yaparsınız. İlla bir şeyler yesin yani. Ekmek seviyorsa bile önüne ekmek koyun yesin. Tuzsuz fındık fıstık verebilirsiniz.
Dal darı verin. Yumurta haşlayıp verin. Patates haşlayıp verin,ılık olsun ama.
Yesin yani aç kalmaması lazım.

Bu arada şunu da sorayım. Başka antibiyotiğe ulaşma imkanınız var mı?
Örneğin bactrim,enroflaksasin etken maddeli ilaçlar (baytril, enroful vb)

@Selçuk YÜKSEL siz de bakar mısınız konuya,ne yapmak gerek

Yeni dışkı fotosu paylaşın görüntü net olsun ve flaşsız çekim olsun. Karanlıkta çekmeyin.
Kuşun videosunu da paylaşın şimdi

En son dün akşam yemeye çalıştı,bu gün hiç. Sabah zorla işe gitmeden bir damla mama yiyebildi öğürdü.bu akşam 4 5 damla yedirdim ilaçlı su verdim öğürmedi.durumu gözlemlemek için çok vermedim.2 saar olacak öğüemedi tekrar vereceğim bu kez birkaç damla daha fazla vereceğim.kursaktan besleme yapacak vet.yok ben de bilmiyorum.şırıngayla verdim
Petşopçu kuşçu falan varsa çevrende onlara danış,besleme yapabilenler olabilir,varsa yardım isteyip kuşu besletiniz. Hatta izin verirlerse kuş onların orda dursun(ayrı bir kafeste tabiiki) ve mama saati gelince beslesinler. Hatta nasıl besleneceğini de öğrenin siz de.
Kuşçular besleme yapmayı bilirler.

Geri