Dışkı ve iştahsızlık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hafis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hafis

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun dışkısı dün siyah ve etrafı sarı suluydu.entrobac ve sedechol veriyorum fakat bir düzelme olmadı.bu günde simsiyah sulu ve çok az.hiç birşey yemiyor.çok halsiz,öyle duruyor.geç olmadan Lütfen yine yardımcı olur musunuz?niye böyle sık sık hastalanıyor anlamıyorum.

Poposuna kaka yapışmış sert temizledim.az önce uyuyor halsiz yardım edecek biri var mı lutfen

Daha öncede hastalanmış kuşunuz ve burada paylaşmışsınız.
1-Dışkı resmi paylaşınız.
2-Ptobiyotik,vitamin v.s.kullanıyor musunuz?Kullanıyorsanız neler cive ne sıklıkta?
3-Yazdığınıza göre birşeyler yemiyor,elle besleme yapılması lazım,açlıktan ölmesin.
4-Elinizde antibiyotik,antibakteriyel v.s. var mı?
5-Dışkıda veya ağzında kötü koku var mı?Kusma veya kusma hareketi var mı?
Biraz daha detay verir misiniz?

2-Ptobiyotik,vitamin v.s.kullanıyor musunuz?Kullanıyorsanız neler cive ne sıklıkta?
3-Yazdığınıza göre birşeyler yemiyor,elle besleme yapılması lazım,açlıktan ölmesin.
Evet önerileb ilaçlarla tedavisini geeçekleştirmiştim.Toparlanmıştı fakat hiç birşey yokken aniden tekrar kötüleşti.probiyotik entrobac,sedecholl ve gervit multivitamin kullanıyorum haftada 2 gün.antibiyotik olarak flagly var.hayır kötü koku vs yok fakat sürekli ağzını şapurdatır gibi yapıyor.ve sürekli uyuyor kakası siyah.resim ekliyemedim.nasıl yapacağım

Son düzenleme:

Kafes tabanındaki dışkılarını ve videosunu da ekler misiniz?

fotoğrafı ekleyemedim.ama tasvir edebilirim,siyah uçlarında beyazlıklar var bazı yerleri kahverengi şeklinde ama siyah.

Son düzenleme:
Maalesef ben anlamıyorum.Bilgi sahibi arkadaşlar foruma bakana kadar onlara hazırlık olması açısından daha çok bilgi paylaşımı istedim.
Bu arada hala birşeyler yemediyse kursaktan besleme yapmayı biliyorsanız kursaktan bilmiyorsanız enjektörle besleme yapmaya çalışın direnci çok düşmesin.Forumda evde yapabileceğiniz mama tarifi var yada petshoptan el besleme maması alabilirsiniz.

Geri