aysegul1637
Paylaşımcı Üye
Merhaba muhabbet kusumun dıskısında bir sorun var gibi geliyor bana insallah bir sorun cıkmaz sizce nasıldır
Merhaba muhabbet kusumun dıskısında bir sorun var gibi geliyor bana insallah bir sorun cıkmaz sizce nasıldır
Popo kısmı kuru bşr sıkıntı yok sıvı miktarı cok olnca korktumTam belli olmuyor ama sanırım dışkısındaki sıvı miktarı fazla gibi görünüyor korkulacak birşey yok gibi , çok sıvı tüketiyorsa eğer böyle olur , popo kısmında ıslaklık varsa eğer ishal olabilir
Veriyorum degişen bişey yok oyuzden merak ettim acıkcası gecmeyınce korktum yaklasık 20 gundur boyle su mıktarı cokProbiyotik varsa verirseniz iyi olur
@ADRIAN @Recai @Ali Ergün Türköz hocalar baksın o zamanVeriyorum degişen bişey yok oyuzden merak ettim acıkcası gecmeyınce korktum yaklasık 20 gundur boyle su mıktarı cok
Sabah gonderecegim suan uyuyor rahatsız etmeyim.Daha net fotoğraf paylaşır mısınız rica etsem.
Sabaha kadar burada uyumu bu şekıl daha guncellerini atacamDaha net fotoğraf paylaşır mısınız rica etsem.
Yine tam net değil fotoğraf ama dışkıları normale de benzemiyor. @ADRIAN @Recai SULAMİSSabaha kadar burada uyumu bu şekıl daha guncellerini atacam
Yine tam net değil fotoğraf ama dışkıları normale de
Peki o sorun varsa ne kullanmam lazım ilac vesaire
Etiketlediğim arkadaşlar da incelesinler ona göre yönlendirme yapacaklardır zaten.Peki o sorun varsa ne kullanmam lazım ilac vesaire
TesekkurlerEtiketlediğim arkadaşlar da incelesinler ona göre yönlendirme yapacaklardır zaten.
Rica ederim. Pankreas tedavisinde pankreoflit isimli ilaç kullanılır. Merak ettiğiniz için yazayım. Bekleyelim diğer yorumları da tam emin olmak adına.Tesekkurler
Peki eczanelerde bulunurmu arkadaşlar cevplaynca ona gore temin edeyım nasıl kullanılır pekiRica ederim. Pankreas tedavisinde pankreoflit isimli ilaç kullanılır. Merak ettiğiniz için yazayım. Bekleyelim diğer yorumları da tam emin olmak adına.
İlaç adını düzelteyim. Pankreoflat olacak. Eczaneden temin edilir.Peki eczanelerde bulunurmu arkadaşlar cevplaynca ona gore temin edeyım nasıl kullanılır peki
Kullanım seklı nasıldırİlaç adını düzelteyim. Pankreoflat olacak. Eczaneden temin edilir.