Teşekkürler öneri için.Tek tünek yeterli sanırım bir de.Maşallah. Tüneği yuvalik tüneğinin hizasına getir. Erkek dişiyi yuvaya sürecektir. Sonrası Allah kerim.
Rica ederim. Aynen tek tünek iyi olur.Teşekkürler öneri için.Tek tünek yeterli sanırım bir de.
Bu gibi kuşlarda tünek oyunu yapın. Tüneği yuvalığin ağzına dikey gelecek şekilde koyun farkı göreceksiniz. Sağlıklı yavrular almanız dileğiyle sağlıklı günler.Benim dişide sadece uyuyacağı zaman yuvanın tüneğine geçiyor ama daha içiri girdiğini görmedim. Erkek alttan kuyruğunu çekiyor çağıroyor vs ama yuvaya girme belirtisi göstermedi umarım sizin kuş başarı olur.
tam anlayamadım kusura bakmayın. Nasıl dikey geleçek şekilde koymam lazım biraz daha açarmısınız bu tip can alıcı önerilere gerçekten ihtiyacım var şimdiden teşekkürlerBu gibi kuşlarda tünek oyunu yapın. Tüneği yuvalığin ağzına dikey gelecek şekilde koyun farkı göreceksiniz. Sağlıklı yavrular almanız dileğiyle sağlıklı günler.
Yuvalığin tüneği gibi, tunegin ucu giriş deliğine gelecek şekilde.tam anlayamadım kusura bakmayın. Nasıl dikey geleçek şekilde koymam lazım biraz daha açarmısınız bu tip can alıcı önerilere gerçekten ihtiyacım var şimdiden teşekkürler