Kemal035
Yeni Üye
merhaba arkadaşlar
Şuan biri tam bir aylık olan doymak bilmeyen bir yavru muhabbet kuşum var
iki büyük kardeşiyle aynı kafeste yaşıyorlar çünkü annesi artık onu beslemiyordu ben bir kaç gün bebe bisküvisi irmik ve yumurta sarısıyla yaptığım mamayla besledim tecrübem olmadığı için yavru iki kez nefessiz kalıyor gibi yığılsada bir iki saniyede toparladı ve bundan dolayı pek elle besleme içimden gelmiyor korkuyorum boğulacak diye
bu arada kardeşleri 50 günlük civarındalar
Yavru her ne kadar yavru yeminden beslensede büyük kardeşlerini sürekli ağzından yem alabilmek için onların agzının içine düşerçesine cikleye cikleye taciz edip durması normalmi??
büyük kardeşlerde pek oralı olmuyorlar onu beslemiyorlar
Yavrunun tam bir ayını doldurduğunu düşünürsek bu denli aç olması hala agızdan beslenmeyi istemesi ve büyük kardeşlerini bukadar taciz ederek onlardan beslenmeyi istemesi normalmi
Şuan biri tam bir aylık olan doymak bilmeyen bir yavru muhabbet kuşum var

Yavru her ne kadar yavru yeminden beslensede büyük kardeşlerini sürekli ağzından yem alabilmek için onların agzının içine düşerçesine cikleye cikleye taciz edip durması normalmi??
büyük kardeşlerde pek oralı olmuyorlar onu beslemiyorlar
Yavrunun tam bir ayını doldurduğunu düşünürsek bu denli aç olması hala agızdan beslenmeyi istemesi ve büyük kardeşlerini bukadar taciz ederek onlardan beslenmeyi istemesi normalmi