Karadeniz Pet

Eğitim hakkında..

Thery

Yeni Üye
Katılım
3 Şub 2017
Mesajlar
43
Tepkime puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Muhabbet kuşlarının hepsi eğitilebilrimi? Daha kolay eğitilebileceklerin özellikleri nelerdir? Yada yavru secimi yaparken eğitilibilecek kus nasıl secılır ?? Yada zeki kuş nasıl belli olur? Şu anki kusum sanki cok cabuk unutuyo öğrettikerlmi??

Yaklasık 3 hafta once aldıgım kusum biraz hastaydı ilk geldiginde ,simdi daha iyi. Saglık durumu iyi olmasına ragmen cok hareketsiz ve sakın hic nesesi yok. Onun için gerekli olan seylere dikkat ediyorum bana da alıstı sanki ancak bıraktıgım zaman oylece kalıyo sessiz sakin.Neden böyledir ?? Yardımcı olursanız sevinirim
 
Son düzenleme:
Muhabbetler ilgi gösterildiğinde eğitilip alıştırılabilirler. Fakat insanlarda olduğu gibi her kuşun karakteri ve huyu farklıdır. Kimisi cana yakındır hemen eğitime karşılık verir kimisi de uzun uğraşlar sonucu istenilen seviyeye gelir. (nadirde olsa hiç sonuç alınamayanlarda olabiliyor). Eğitim için alınacak kuşun yavru yene yeme düşen bir kuş olması eğitimi kolaylaştıracaktır. Bunun yanında küçük ırklar daha hareketli ve oyuncudurlar.
 
Geri
Üst