Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen nasıl Zihniyetsiz bir insansın? Hayvana eziyet etmeye utanmıyormusun. Senide o şekilde eğitmişler muhtemelen. Sorun sende olmasının tek sebebi seni eğitenlerdede sorun olması.
Şaka mı bu? Siz kuşunuzun videosunu çekiyordunuz, heyecanlı küçük yaşta bir üye olduğunuzu düşünüyordum. Şu an düşüncelerim çok değişti. Napıyorsunuz siz?
Çıkarın o kuşu oradan. Bu nasıl bir şey, aklım almıyor. Şimdi bu fotoğrafı kanıt niteliğinde kullanarak ıp adresinizi de kolaylıkla tespit edip neler yapılabileceğini tahmin edemiyorsunuzdur 14 yaşında olduğunuzdan dolayı. Ben söyleyeyim: soruşturma başlatılır, ceza alırsınız. Hakkaniyetli olur. Anlatabiliyor muyum?
Trolldür umarım bile diyemiyorum çünkü aynı kuşun farklı konuları var. Fotoğrafları var, video var. https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx Bak bu çok güzel bir site.