Karadeniz Pet

En Sevimli Köpek ve Kedi İsimleri

alpdna

Yönetici
Yönetici
Katılım
12 Haz 2016
Mesajlar
1,388
Tepkime puanı
711
kedivekopekisimleri.jpg



En Sevimli Köpek ve Kedi İsimleri

Köpek ve kedi isimleri sevimli hayvan dostlarına sahip olan herkes için oldukça önem taşır. Bu nedenle birbirinden farklı ve sevimli birçok köpek ve kedi isimleri sizlere sunuluyor. Tüm önerilere göz atarak dostlarınız için isim tercihi yapabilirsiniz. Hatırlanması kolay isimler tercih ederek dostlarınızın daha kolay kulak vermesini sağlayabilirsiniz.

En Sevilen Köpek ve Kedi İsimleri

Köpek ve kedi isimleri seçmek çoğu zaman zor bir karar olabilir. Ancak sizlere özel olarak sunulan birçok isim önerilerine göz atarak isim kararı verebilir ve sevimli dostlarınızın ismini öğrenmesini kolaylaştırabilirsiniz. Sevimli dostlarınız olan kedilere isim bulduktan sonra onlara sadece ismiyle seslenmelisiniz. Böylece çağırdığınızda gelmesi oldukça kolay olacaktır. Küçüklüğünden beri ismiyle hitap ederek onların öğrenmesini kolaylaştırmanız mümkün. Kedi isimleri arasında Akide, Ayran, Aşure, Badem, Barney, Benek, Biber gibi birçok isim bulunmaktadır. Çitos, Cipsi, Delikız, Despina, Felix, Fıstıkcan gibi kedi isimleri bulunmaktadır. Garfield, Havuç, Ihlamur, Jedi, Jojo, Kadife ve Kakao gibi birçok popüler kedi ismi de bulunmaktadır. Köpek isimleri için Romeo, Zeytin, Ponçik, Oscar, Tarçın gibi seçimler yapabilirsiniz. Lokum, Toni, Çakıl, Bulut, Kartal, Beyaz ve Viki gibi köpek isimleri oldukça tercih edilmektedir.

Köpek ve Kedi İsimleri İçin Öneriler

Köpek ve kedi isimleri seçimi her hayvan sever için oldukça önem taşır. Hayvan dostlarınıza isim verme konusunda kararsız kalıyorsanız önerilere göz atarak kolay karar verme şansı elde edebilirsiniz. Kedi isimleri için Lara, Maskara, Mırılhan, Nohut, Pamuk, Roka, Sufle gibi isimler önerilmektedir. Şaşkın, Tırmık, Üzüm, Vanilya, Yoyo ve Zuzu gibi kedi isimleri de oldukça tercih edilmektedir. Sevimli arkadaşlarınız için eşsiz isimler seçebilirsiniz. Köpek isimleri arasından Alex, Ares, Bambam, Can, Çiko, Dino, Goofy gibi isimler tercih edebilirsiniz. Cindy, Liza, Duman, Coco, Daisy isimleri dişi köpekler için tercih edilmektedir. Topak, Karamel, Mişa, Rambo, Riki, Şirin, Minik gibi isimleri de köpekleriniz için tercih edebilirsiniz. Bobo, Tiger, Aşkım, Victor, Toffee, Junior, Alf gibi daha birçok isimden yana seçimler yaparak köpeklerinizle iyi bir dostluk kurabilirsiniz.
 
Nerede bir erkek köpek görsem ismi Zeus bu aralar. Ne zeusmuş arkadaş :D
 
dişi kedi için "çirkef" en uygunu. ki karakterleri ile de baya uyumlu :D
 
komşumuzun kedisinin adı "masraf"tı çok komik gelmişti bize :D
 

Benzer konular

Geri
Üst