Ense damlası nerede bulunur?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LimonKral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yukarıda yazdım zaten 2 haftada 1 vitamin az. Sadece vitamin vermek de yetmez. Mineral ve probiyotik de kullanmalı.

Tamamdır. 2 Haftadır her hafta 2 gün olmak şekilde kekik çayı, haftanın 2 günü multivitamin (markası kötü gibi değiştireceğim muhtemelen gerwit w alacağım.), zaten haftada 1 defa probiyotik veriyordum bunu söylemeyi unutmuşum, yakın zamanda BT aminforte de alacağım onu da haftada 2 gün kullanacağım. kuşta protein eksikliği olabilir mi? tüy dökülmesi veya yolması proteinsizlikten oluyormuş sanırım yumurta veriyorum ama yemiyor bir ısırık alıp kafa sallıyor.

Ayrıca evde "Gold Wind Derma Drop Ense Damlası" diye bir ense damlası varmış ondan kullanıyorum tüm kuşlara, sultan papağanı için de boyunluk alacağım tüyünü yolup keyfi şekilde çiğniyor kendi tüyünü çiğneyemezse insan saçlarını yada halı saçaklarını kemiriyor.

Bu herhangi bir tüy dökülme hastalığımıdır yoksa tüy yolma mı? hiç gözümün önünde tüy dökülmedi hep kendi yolarken görüyorum oyalamaya çalışsamda tekrar başlıyor alışkanlık gibi ama ilginç şekilde 2 taraftada simetrik şekilde yolukluk/dökülme var, bir de kuşun tüyleri didik didik.

Neler yediğini hangi takviyeleri kullandığınızı, hangi probiyotiği kullandığınızı vs yazın. Kuş stres yaşıyor kuvvetle muhtemel ve bunun bir çok sebebi olabilir. Uyku düzeni vile etkiler psikolojisini. Detaylı yazın günlük rutinini vs her şeyi yazın. Kaçt uyuduğunu odasındaki ışık açılıp kapanması vs detay atlamadan her şeyi yazın.

Geri