Teşekkürler Uğur beyMaşallah.Bereketli olsun.
Teşekkürler Fatih bey bende yuva kontrollerini yaparken fark ettim beraber girenleri çok gördüm ama. Erkeğin tek basına kuluçkaya yatması gerçekten nadir gelişmelerden.Vay be ne eşler var helal olsun erkeğimize maşallah cengiz bey
Teşekkürler Korhan bey dediğiniz gibi herzaman denk gelmiyor o kadar kuş geldi geçti böylesini görmemiştim.Masallah, cok bakici bir erkekmis, her zaman denk gelmez.
Masallah benimde yerli ciftimin erkegi cok fedakar bir babaydi artik aramizda km ler var tek tesellim iyi bakildiklarini bilmem boyle kuslari bulmak zor masallahTeşekkürler Korhan bey dediğiniz gibi herzaman denk gelmiyor o kadar kuş geldi geçti böylesini görmemiştim.
Teşekkürler Ahmed bey böyle fedakar kuşları elden çıkarmamak gerekir benceMasallah benimde yerli ciftimin erkegi cok fedakar bir babaydi artik aramizda km ler var tek tesellim iyi bakildiklarini bilmem boyle kuslari bulmak zor masallah
Teşekkürler Kerem bey dişi dışarda rahat rahat dolaşıyor herşeyi babaya yüklediKarakter işte.. Maşallah
Bizim ki zorunlu ayrilisti tayinim cikinca onlarda kuluckadaydi malesef iyi bakacagina inandigim arkadasima biraktim getirmem imkansizdi rahatlari yerinde tesellim buTeşekkürler Ahmed bey böyle fedakar kuşları elden çıkarmamak gerekir bence
Anladım önemli olanda sağlıklarının ve rahatlarının yerinde olması.Bizim ki zorunlu ayrilisti tayinim cikinca onlarda kuluckadaydi malesef iyi bakacagina inandigim arkadasima biraktim getirmem imkansizdi rahatlari yerinde tesellim bu