Erkek çiftleşmiyor

Medupa

Yeni Üye
Merhaba erkek kuş 13-14 aylık daha önce başka bir dişiden yavrusu olmuştu.Bu dişiyi yeni aldık yanına ancak görüldüğü gibi erkek kur yapıp dişi kuyruk kaldırmasına rağmen erkek üstüne çıkıp çiftleşmiyor sebebi ne olabilir ? 2 günde bir yumurta havuçlu mama yapıyorum iştahla yiyorlar araları da gayet iyi gün boyu birbirlerini kaşıyorlar.Kafes düzeni resimlerde görüldüğü gibi dişi gaga taşını yoğun şekilde tüketiyor. Sorun ne olabilir ?

Normal süre. Devam ediyor. Sabırlı olursanız çiftleşme de olacak yumurta da gelecek.
Kalamarı fazla tüketmesi kalsiyum ihtiyacından. Onlara probiyotik, multi vitamin desteği verin vitamin haftada 2 defa ilk yumurta gelene kadar sonra kesin ilk yavru çıkana kadar.
Ayrıca yemlerini çimlendirerek verin filiz vermek için çatlamış olması yeterli tohumların.

Normal süre. Devam ediyor. Sabırlı olursanız çiftleşme de olacak yumurta da gelecek.
Kalamarı fazla tüketmesi kalsiyum ihtiyacından. Onlara probiyotik, multi vitamin desteği verin vitamin haftada 2 defa ilk yumurta gelene kadar sonra kesin ilk yavru çıkana kadar.
Ayrıca yemlerini çimlendirerek verin filiz vermek için çatlamış olması yeterli tohumların.
Sularına multivitamin ve mineral kullanıyorum düzenli olarak. Deneyimlerinize göre ne kadar bu şekilde sürer? Yani ne zaman çiftleşme olur.

Son düzenleme:
Sularına multivitamin ve mineral kullanıyorum düzenli olarak. Deneyimlerinize göre ne kadar bu şekilde sürer? Yani ne zaman çiftleşme olur.
Daha biraz önce sabırlı olun demiştim 😂 kesin tarih verilemez tüy değişim dönemi yaklaşıyor tüye girmezlerse ortalama 10 güne kadar çiftleşme olur.

Bu arada süreci hızlandırayım derken vitamini de abartmayın sakın . Onun da ayrı sıkıntılarını yaşarsınız sonra.

Geri