TimPo
Meraklı Üye
Fotolar cok kotu net olmasi lazimPetshopcuya demistim 1 erkek 1 disi diye 2 disi vermisti disinin tekini verdim bu kus 8 9 aylik dedi ben fazla inanmadim ama birde sizlerin gorusunu almak istedim
Yaramaz hic durmuyor cok fena isiriyorDaha net
GuncelllSu an bunun yaninda 1 yasinda disi var kavga ederlermi acaba bi sorun olurmu
Vallagi diyecegime inanmiyacajsiniz ama erkek ona yem kusuyor bakiyor disidr folluğu kemiriyor deligin kenarlarini yuvaligi taktim acaba ne yapacak diye disi direkt incelemeye falan basladi yumurta mamasi veriyorum ama yemiyorlar diyer ciftiminde 4 yumurtadi varAnlaşmıyordur o kuş yavru olduğu için dişiye yanaşıyodur oda dişi iç güdüsüyle besliyodur ama ileride şidetli bir kavga olmayacağı anlamına gelmez bir an önce değiştirin ya erkeği ya dişiyi
Bu sefer de yavru kuşu 8-9 aylık diye mi satmış harikaDeli oluyorum kardeşim deli oluyorum. Bilmeyen insanlara böyle adilikle sadece para için kuş satmalarına deli oluyorum. Bi de geri götürünce ben vermemişimdir sonradan değişmiştir gibi inkar ayakları yok mu beni benden alıyor. Sevmiyosan yapma bu işi. Anlamıyosan yapma. Ne diye binbir sevinçle evine bir dost alıp yeni minikler görmek isteyen insanların hevesiyle oynuyorsun. İnsanları boşuna bekletiyorsun. Allah bu üç kuruş için böyle oyunlara başvuran adileri ıslah etsin.
Adama dedim dizde habire kus deistir diye geliyorsun dior nerden bileceğim bunu benden aldigini diyor yeni temiz bi petshop buldum oradi daha temiz hersey etikketli falan kuslari cok haraketli artik ordan alicamBu sefer de yavru kuşu 8-9 aylık diye mi satmış harikaDeli oluyorum kardeşim deli oluyorum. Bilmeyen insanlara böyle adilikle sadece para için kuş satmalarına deli oluyorum. Bi de geri götürünce ben vermemişimdir sonradan değişmiştir gibi inkar ayakları yok mu beni benden alıyor. Sevmiyosan yapma bu işi. Anlamıyosan yapma. Ne diye binbir sevinçle evine bir dost alıp yeni minikler görmek isteyen insanların hevesiyle oynuyorsun. İnsanları boşuna bekletiyorsun. Allah bu üç kuruş için böyle oyunlara başvuran adileri ıslah etsin.
Adama dedim dizde habire kus deistir diye geliyorsun dior nerden bileceğim bunu benden aldigini diyor yeni temiz bi petshop buldum oradi daha temiz hersey etikketli falan kuslari cok haraketli artik ordan alicam