S
Sevtap DERİN
Guest
Ezel bu ikisine bir dizi önerelim alsınlar çekirdekleri ona sarsınlar bıraksınlar üretimi filan hayır o birşey değil sağlıklarından olcak ikiside![]()
![]()
İlker sen bu kadar kalpli olamazsın değil mi?

Ezel bu ikisine bir dizi önerelim alsınlar çekirdekleri ona sarsınlar bıraksınlar üretimi filan hayır o birşey değil sağlıklarından olcak ikiside![]()
![]()
Kuşlar artık bizi rahat bıraksın diye yuvadan çıkmıyorlardırAyrıca o resimleri gördüğüm gün şerefine 1 şişe vodka açıcam söz hatırlat bana
Tamam görüşeceğiz.![]()
İlker sen bu kadar kalpli olamazsın değil mi?Aman olmadı olmadı ne yapayım. Bende senin köpeği çalarım.
![]()
olmadı köpek alırım nolcak yahu alla allaaynen valla beraber gidip çalarız
kuşlar burda olduğu sürece saramayızen sonunda cinnet geçiriciz yiter ya yiter
İlker sen bu kadar kalpli olamazsın değil mi?Aman olmadı olmadı ne yapayım. Bende senin köpeği çalarım.
![]()
İşte bahsettiğim hastalığın belirtileri inceden geliyor![]()
Onu yapmak isteyen çok ama bilmem gezdirmek için verebilirim tabi o babasından ayrılmaz o faktörde var![]()
sarıgızını gördükten sonra selen hanım sebepsizce siteden kaçtı.
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İşte bahsettiğim hastalığın belirtileri inceden geliyor![]()
Onu yapmak isteyen çok ama bilmem gezdirmek için verebilirim tabi o babasından ayrılmaz o faktörde var![]()
Hayvanlar ve çocuklar beni çok sever misin İlker.Çok iyi anlaşılırım elinden kaparım.
![]()
Bak Cipsy'de iddaa edemem onunla yaramazlık yapılsın oyun oynansın hemen satar sahibini ama Baileys'e kalıbımı basarım asil kızım bırakmaz beni![]()
yok burdayım bakmaya cesaret edemiyorum![]()
Baileys beni tanımıyor daha ama.![]()
Baileys ile aramıza çok kişi girmeye çalıştı ama yok başaramadı farklı bir aşk o yanımda şuanda yatıyor kafasını dizime koymuş bir şekilde![]()
bak bak selam vermek istiyom ablama dedi bende kıyamadım
ahauahuhauua muauhauhau hatta puahhaahaha
o değilde adamın konusuna ormana balta kürek girer gibi girmişiz benden bu kadar![]()
Baileys ile aramıza çok kişi girmeye çalıştı ama yok başaramadı farklı bir aşk o yanımda şuanda yatıyor kafasını dizime koymuş bir şekilde![]()