Erkek kuşu değiştirdim (Çift)

Atakan Atmaca

Paylaşımcı Üye
1 hafta önce bir erkek kuş almıştım , dişi ile yavaş yavaş anlaşmaya başlamışlardı fakat kuş uçarken çok nefes nefese kalıyordu. Ben de değiştirmek zorunda kaldım. Yeni erkek kuşu dişinin kafese koydum çünkü başka bir kafesim yok , dişi erkeğe sürekli vuruyor , yem yedirtmiyor. Ben de dişiyi kafesten çıkardım şuan odada uçuyor.

Nasıl bir yol izlemeliyim ?

1 hafta önce bir erkek kuş almıştım , dişi ile yavaş yavaş anlaşmaya başlamışlardı fakat kuş uçarken çok nefes nefese kalıyordu. Ben de değiştirmek zorunda kaldım. Yeni erkek kuşu dişinin kafese koydum çünkü başka bir kafesim yok , dişi erkeğe sürekli vuruyor , yem yedirtmiyor. Ben de dişiyi kafesten çıkardım şuan odada uçuyor.

Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Sizinki görücü usulü evlilik olmuş bence erkek ve dışının sizin için özel.bir değeri yoksa götürün pet shopa onlar seçsin eşlerini hoşunuza giden takımı alın

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizinki görücü usulü evlilik olmuş bence erkek ve dışının sizin için özel.bir değeri yoksa götürün pet shopa onlar seçsin eşlerini hoşunuza giden takımı alın

Hocam valla öyle oluyor ama sürekli dediğim gibi burada salarak seçemiyorlar çünkü bütün eşleri ayrı ayrı kafese koymuşlar.

Bir de kuş odayı tanısın diye saldım , her yere vurdu düştü kapıya kafasını vurdu ve uçarken kafasını kapıya çarptı vb , kuş çok çabuk kesiliyor ve sanki bana uçamıyor gibi geliyor. Ne uygulamam lazım ? Bir de uçtuktan sonra kuyruğunu yukarı aşağı hafifçe sallıyor

Son düzenleme:
Pet shoptaki kuşlar uçmayı bilmez çok kötü uçarlar hiç salınmadıkları için.Odada çarpmasıda gayet normal eşyaları tanıyor ama sorun şu yetişkin kuşlar hızlı uçarlar çarparsa ölebilir buna dikkat edin.Yeni aldığınız kuşla anlaşır mı zaman gösterir.

Pet shoptaki kuşlar uçmayı bilmez çok kötü uçarlar hiç salınmadıkları için.Odada çarpmasıda gayet normal eşyaları tanıyor ama sorun şu yetişkin kuşlar hızlı uçarlar çarparsa ölebilir buna dikkat edin.Yeni aldığınız kuşla anlaşır mı zaman gösterir.

Yavaş yavaş öpüşmeye , kaşımaya başladılar hocam. Bizim kız fazla istekli , erkekler tedbirli davranıyor. Tek problem kuş uçarken çok çarpıyor ve olmayacak yerlere düşüyor. Bir de çok hareketsiz kafesin içinde , yem yemedi , ötmüyor. İlk gün olduğu için fazla üstüne düşmedim fakat biraz endişelendiriyor.

Geri