C
Cem Temiz
Guest
kuşlarim 2 aydir böyle yapiyor ama cifleşme göremedim hiç ben sabah uyurken veya dişari cıktımda yapiyorlarsa bilmem tabi. sizde yumurta almam yakınmıdır.
Kuşlarınız kaç aydır sizdeler hocam?
dişi kuş mayisin son haftasi hediye olarak geldi bana sonra agustos un 2 sinde erkek olanı alidm yanı beyaz kuşu
Kuşlar genelde bu şekilde birbirlerini kaşırlar ve kur yaparlar.Siz yuva ve kafes düzenini hazırladıysanız gerisini onlara bırakın..Ama kuşlarınız daha çok genç görünüyor..
Cem hocam kuşlarınızı yüksek bir yere asın ve strese girmesinler. İlerleyen zamanlarda verimli şeyler göreceksinizdir. Çift olan kuşlarda bakımı sadece yemini, suyunu, mamasını, vitaminini vermekle yapın. Üzerlerine fazla düşerseniz, olacağı varsada olmaz![]()
yüksek dediğiniz ne kadar yükseklik mesela bir sehbanın üstüne koysam olurmu ?
Sehbanın üstü alçakta kalır, duvara asabilirsiniz 2 metre'ye kadar yüksek bir yerde olabilir. Veya dolabınız var ise dolabın üzerine koyun.
Yani resimde duran parçalı kuşa bakarak alın çizgileri yeni yeni çekiliyor..5 6 aylık civarı diyebiliriz.Sonuç olarak biraz daha zaman vermelisiniz kuşlarınıza..
Kuşlar genelde bu şekilde birbirlerini kaşırlar ve kur yaparlar.Siz yuva ve kafes düzenini hazırladıysanız gerisini onlara bırakın..Ama kuşlarınız daha çok genç görünüyor..
Cem hocam, kalabalık ortamlar çift muhabbet kuşlarına göre değildir. Eğer salonda kimse rahatsız etmez ise hiç bir problem yoktur![]()
Yani resimde duran parçalı kuşa bakarak alın çizgileri yeni yeni çekiliyor..5 6 aylık civarı diyebiliriz.Sonuç olarak biraz daha zaman vermelisiniz kuşlarınıza..
selam, kuşların ikiside dişi gibi duruyor, cereler beyazz gibi..
tamam dostum.
ceeeeeem bal diyorum sana![]()