Erkek kuşuma yeni aldığımız dişi

Emirhex5

Yeni Üye
Katılım
22 Ağu 2025
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Merhaba ben ilk defa konu açıyorum bir hata yapıyorsam kusura bakmayın.Bir sorunum var
erkek kuşuma yeni bir dişi aldım dişi yanından kovuyor nedense bana pek dişiye benzer gibi gelmedi bir bakar mısınız?Birde sanki yeni aldığım dişi kuş göbeği şiş acaba normal mi?Cinsiyetleri doğrumu?

Bunu dişi diye aldım

Buda erkek kuşum
 
Son düzenleme:
Kuş dişi ve kilolu. Zayıflaması lazım. Anlaşıp anlaşamadıklarını kafesteyken video paylaşırsanız yorumlarız. Kuşlarınıza probiyotik ve multi vitamin başlayın mutlaka.
 
Kuş dişi ve kilolu. Zayıflaması lazım. Anlaşıp anlaşamadıklarını kafesteyken video paylaşırsanız yorumlarız. Kuşlarınıza probiyotik ve multi vitamin başlayın mutlaka.
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim.Dişi olanı bugün aldım bir kaç güne video atacağım genel olarak erkek çok hareketli dişiye karşı dişi kovuyor biraz.Neler vermeliyim ben İngiltere de yaşıyorum isimlerini öğrenebilir miyim?
 
Kaliteli yem karşımına bir miktar keten tohumu bir miktar da kendir tohumu katarak verin. Mutlaka probiyotik kullanın ( probac 1000 olabilir ) ve nekton q kullanın.
 
Geri
Üst