cemiluyumaz
Yeni Üye
Ben yeni aldim evet ama Yem yiyebiliyor diskisi falan gayet normal hareketli bi kuş.yeni mi oldu?aldığınızdan beri mi böyle?yem yiyebiliyor mu?doğuştanda olabilir başka bir şekilde hastalıktan veya darbe sonucuda olabilir.
Et degil hayir alt gaga.Et tarzı bir yapı mı yoksa alt gaga mı?
kuş kavga etmiş kırılmış olabilir veya kuşta doğuştan olabilir.yem yiyip yem kusabiliyorsa bir sorun olmaz diye düşünüyorum.Ben yeni aldim evet ama Yem yiyebiliyor diskisi falan gayet normal hareketli bi kuş.
annesi bile yapmış olabilir.hayatım hayvanlar kanalında bu şekilde bir yavru doğmuştu ama bir seferde anne yavruları parçalamıştı.kurtulan yavrulardan birinde buna benzer bir hasar kalmıştı.sorun olsa bile bence sizin müdahale edebileceğiniz birşey değil.kanatlıdan anlayan bir veterinerin gagaya tekrar şekil vermesi gerekebilir.2.5 - 3 aylik civari bir kus kavgadan ziyade dogustan olabilirmis gibime geliyo fakat ileride ust gaga uzadikca sorun olurmu acaba
Aslinda fazlalik olan bölüm belli orasi biraz daha acik renkli diger kalan bolum gibi koyu renkli degil ama tabi yine isi bilen birisine baktirmak gerekannesi bile yapmış olabilir.hayatım hayvanlar kanalında bu şekilde bir yavru doğmuştu ama bir seferde anne yavruları parçalamıştı.kurtulan yavrulardan birinde buna benzer bir hasar kalmıştı.sorun olsa bile bence sizin müdahale edebileceğiniz birşey değil.kanatlıdan anlayan bir veterinerin gagaya tekrar şekil vermesi gerekebilir.
siz yinede risk almayın derim çünkü gagada kan damarları var.yanlış bir kesim yaparsanız hayvana zarar verebilirsiniz.bu şekilde ölen çok fazla kuş gördüm facebook gruplarında.Aslinda fazlalik olan bölüm belli orasi biraz daha acik renkli diger kalan bolum gibi koyu renkli degil ama tabi yine isi bilen birisine baktirmak gerek
istanbuldaysanız fakülteye götürün olnlar yapar bence.birde şu veteriner gerçekten iyi diye duydum.Varmidir forumda bu isi yapabilecek birisi acaba?
Bir veteriner daha iyi yardimci olacaktirVarmidir forumda bu isi yapabilecek birisi acaba?