Erkek muhabbet kuşum makat bölgesinde şişlik var

Erkek muhabbet kuşum makat bölgesinde şişlik var ne yapmalıyım

• Hepinizden yardim bekliyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Lütfen

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

limon paşa

Yeni Üye
Erkek muhabbet kuşumun makat bölgesinde şişlik var ayakları da iltihaplandi ne yapmam gerekiyor olduğum bölgede veterinerler ilgilenmiyor

hizliresim.com resim yükleyip url burada paylaştığınızda resim gözüküyor.

Ayaklarınıda paylaşırmısınız. Birkaç resmini daha paylaşın kuşunuzun. Dışkıda dahil

Kuşun rutin olarak nasıl beslendiğini ve günlük ne kadar uçtuğunu yazar mısınız tüm detayları yazın..

İki yemliği var haftada bir kez değiştiriyorum suyu vitaminli dal sarısı ballı yemi sürekli var arada uçuyor yada evine gitmek istediğinde bu aralar çok uçmuyo

Geçen Ay veteriner önerisi üzerine farklı ballı yem vermiştim o çok kilo yaptı hemen kestim

Geçen Ay veteriner önerisi üzerine farklı ballı yem vermiştim o çok kilo yaptı hemen kestim
Ballı kraker falan vermeyin kuşa. Muhtemelen lipom var kuşta. Obez bir kuş yani. Sorunların tamamı hareketsizlik ve yanlış beslenmeden olabilir.

Neler vermem lazım peki o Yemi istiyor üzülüyor yem yemiyor ne yapmam lazım

Anladım peki bu makati daki şişlik kestigimde gidicek mi kilodan olan birşey mi

Anladım peki bu makati daki şişlik kestigimde gidicek mi kilodan olan birşey mi
Öyle hemen gitmez, bol bol hareket etmesi lazım ayrıca hastalık var mı yok mu onu belirlemek lazım vs. Uzun süreli ve meşakkatli bir yol olacak sizin için maalesef.

Kuş şişman. Güncel videosunu paylaşın. Streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın. Hassas teraziniz varsa kuşu tartın.

Geri