Bende ishal olduğunu tahmin ediyordum kuşumla bir buçuk senedir birlikteyiz. Ara ara ishal oluyordu suyuna 3 damla sirke veya avilin damlatıyordum. Bir iki gün sonra düzeliyordu. Bu defa ishali ilk kez bu kadar uzun sürünce endişelendimİshal gördüğüme göre
Sirke, Limon gibi yöntemleri denediniz mi ? Kullandığınız herhangi bir ilaç var mı ?Ayni sorunu yasiyorum 3 haftadir fakat benim ara ara gunduzleride oluyor
Teşekkür ederim sirkeyi denedim ama limonu denememiştimSuyuna biraz limon sık çok bir sıkıntı olmaz.
Sirke, Limon gibi yöntemleri denediniz mi ? Kullandığınız herhangi bir ilaç var mı ?
Bu ilaci kullandim 7 gun simdi probiyotik kullaniyrum dizaym 256 ydi adini yanlis hatrlamiyosam probiytkte 3. Gunum ama duzelma yok yani bi duzeldi diyorum bi bakiyorum geri ayni kafayi yycem
Sağolun bende bi araştırayım bu ilacı divitsol veya avidiare kullandınız mı?Bu ilaci kullandim 7 gun simdi probiyotik kullaniyrum dizaym 256 ydi adini yanlis hatrlamiyosam probiytkte 3. Gunum ama duzelma yok yani bi duzeldi diyorum bi bakiyorum geri ayni kafayi yycem
Insallah hayir kullanmadim aminosol kullandim,youtubda ge oral diye bi ilac onermisler oncelerde onu denedim ama maalesef duzelmiyo diski tahlilinde bisey ckmadiSağolun bende bi araştırayım bu ilacı divitsol veya avidiare kullandınız mı?
İnşallah minik dostlarımız bir an önce düzelirler
Aminosol var vitamin olarak,limon sikmadim yani denemedim sirke denedim ama 3 haftadir gecmiyor ishalArkadaşım limon sık vitamin düşünüyorsan avi vit öneririm aslında kuşun için avi bin ürünlerine bak.
Tesekkur ederimGüneş alan ceryam yapmayan bir yere koy suyuna 5-6 damla limon sık