Mehmetgul27
Meraklı Üye
Erkek muhabbet kuşumun kanadı titriyor 1 haftaya yakın dir neden dışkısı Gayet normal ishal değil
Hayır sıra sıra şekerleme yapıyorKanat titremesi sürekli mi oluyor benim Haydarda nadir olsa titretiyor ama bir sıkıntı yaşamadık..Kanat titremeyle beraber başka kendisini gösteren durumlar var mı?
Birde esniyorlar 2 Side bu normal miKanat titremesi sürekli mi oluyor benim Haydarda nadir olsa titretiyor ama bir sıkıntı yaşamadık..Kanat titremeyle beraber başka kendisini gösteren durumlar var mı?
Hiç bu süreçte soğuğa maruz kaldılar mı ? Belkide üşütmüş olabilirler..Birde esniyorlar 2 Side bu normal mi
Soğuk değil aşırı sıcak da değil ılıkÜşüyor olabilir. Ev sıcak mı ?
Ara sıra pencereyi açıp havalandırma yaptım acaba ondan mı olduHiç bu süreçte soğuğa maruz kaldılar mı ? Belkide üşütmüş olabilirler..
Tamam inşallah teşekkür ederimOlabilir süreci takip edelim inş geçici bir durumdur.İsterseniz yumurta verin yarın sabah vitamin olur.Kanat titremesi devam ederse videoda paylaşabilirsiniz siz sıcak tutun yinede ben odaları havalandırırken Haydarın kafesini başka bir yere koyuyorum ne olur ne olmaz.
Kuşlar esinti olan yerlerde hasta olurlar genelde. Sıcak da olsa soğuk da olsa kuşları hava akımına maruz etmemek en doğrusu olacaktır.Ara sıra pencereyi açıp havalandırma yaptım acaba ondan mı oldu
Çıkarmıyor belli bir zamlar titremiyor hep aynısını yapıyorTitremeyle beraber ince bir ses çıkarmıyorsa oda sıcaklığını sabit tutmaya çalışın değişen sıcaklıktan olabilir