Hüseyin Baki Uysal
Yeni Üye
Abilerim ablalarım öncelikle herkese merhaba kuşlarımdaki sorunu anlatmam gerekirse benim konuşmayı bilen ele alışkın erkek muhabbet kuşum vardı yavru almak istediğim için yanına dişi almaya karar verdim erkeği dişilerin olduğu bir kafese atıp eş seçmesi için uzun süre izledim bi dişi benim erkeği sürekli takip etti birbirlerine yem verdiler öpüştüler o dişiyi aldım herşey sorunsuz güzel gidiyordu sonra aradan 3 haftaya yakın bir süre geçtikten sonra kafese yuvalık taktım dişi hemen ilgilenmeye başladı yuvalığının girişini kemirdi talaşların yerlerini değiştirdi günün uzın saatlerini yuvada geçiriyordu sonra akşamdan sabaha ne olduysa erkeği kafesin dibinde ölü buldum ne yapıcam diye düşündüm yeni bir erkek alıyım dedim dişiyi aldığım yere gidip erkeklerin olduğu salmaya attım kafesteki hiçbir erkek dişiye yanaşmadı bile sonra içlerinden bir erkeği ben seçip aldım evde takılı olan yuvalığıda söktüm şuan yeni erkek ve dişi aynı kafesteler kavga etmiyolar kafeste tek tünek var ikiside kızışmış durumdalar şuan bu durum ne kadar böyle devam eder onu merak ediyorum detaylı anlattım uzun oldu okuyanlar kusura bakmasınlar yardımcı olursanız sevinirim.