Veyselcan Yeni Üye Katılım 1 Şub 2016 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 14 Nis 2016 #1 Merhaba kuşum ben uzanırken sürekli üstüme konup yanağımı dudağımı ısırır gibi yapıyo nedeni ne sizce kuş 1 yaşında değik daha
Merhaba kuşum ben uzanırken sürekli üstüme konup yanağımı dudağımı ısırır gibi yapıyo nedeni ne sizce kuş 1 yaşında değik daha
N Necdet ESEN Paylaşımcı Üye Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 532 Tepkime puanı 21 14 Nis 2016 #2 Oyun oynamaya çalışıyor
Korhan KARAOREN Paylaşımcı Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 821 Tepkime puanı 143 14 Nis 2016 #3 Veyselcan' Alıntı: Merhaba kuşum ben uzanırken sürekli üstüme konup yanağımı dudağımı ısırır gibi yapıyo nedeni ne sizce kuş 1 yaşında değik daha Genişletmek için tıkla ... Kusunuz baglanmis size , birakmaz artik sizi
Veyselcan' Alıntı: Merhaba kuşum ben uzanırken sürekli üstüme konup yanağımı dudağımı ısırır gibi yapıyo nedeni ne sizce kuş 1 yaşında değik daha Genişletmek için tıkla ... Kusunuz baglanmis size , birakmaz artik sizi