Eş tutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre batur

Yeni Üye
Dişi çek ve erkek jumbo eş tutar mı yavru alabilir miyim
oyP9LX.jpg
VB56ZB.jpg
l429oQ.jpg

Normalde ilk es atmayacaktim ama erkek ilk geldiginda strese girdi yanina es olsun die evdekini getirdim jumbo disiye de cok istiolar burda 400 tl

Durumun varsa iyi bir üreticiden güzel bir eş al,aldıgın yerdeki adamla önceden anlas es tutmaz ise degistirmek icin...yavrulayınca bütün kusları bakman zor olacağı icin ya hediye edicek ya satacaksın mecburen...verdigin paranın 2 katını çıkarırsın...

LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nasıl bir düşünce tarzıdır? Üretici ile anlaşmak ne demek, eş tutmazsa değiştirmek ne demek?
Çocuk oyuncağı mı bu? Alırsın eş tutturmak için elinden geleni yaparsın. Olmuyorsa satıp yenisini alırsın.
Ne farkı var olmuyorsa satıp yenisini almak ile...Üstelik zorla yapılan bi işlem degil ki.Adı üstünde anlaşma.İstemeyen üretici anlasmaz.Üstelik kusu da zaten alısık oldugu eski ortama geri veriyorsun bunda ne var ?

Ne farkı var olmuyorsa satıp yenisini almak ile...Üstelik zorla yapılan bi işlem degil ki.Adı üstünde anlaşma.İstemeyen üretici anlasmaz.Üstelik kusu da zaten alısık oldugu eski ortama geri veriyorsun bunda ne var ?

Öyle değil işte bizde 3,5 tane kuş yok 100 ün üzerinde kuş var kümesten giden kendi kuşumuzda olsa onu geri alamayız gittiği ortamdan gelirken hastalık , mikrop getirir diye kimse kusura bakmasın keyfiniz yüzünden zırt pırt kuş değiştirmez üreticiler.

Levent beyle sizin anlamadığınız nokta şu.Siz degistirmezsiniz ve nedenlerini acıklarsınız.olumsuz bir görüş belirtirsiniz.kimse benim dedigimi yapmak zorunda degil bu bir fikirdir.Bunda degistirilmek istenen kus adına bir problemde yoktur.Siz ben üretimhaneme verdigim kusu geri almam diyorsanız kim bir şey diyebilir.Benim söyledigim de zerre kadar abes birşey yoktur.Tepkiniz yersiz bu yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri