Dişiler de yapar bu hareketi kızışınca kafasını sallayarak kendi kendine kur yapıyor olabilirbirde şey peki neden poposunu sürtüyor kuyruğunu havaya kaldırıp başını arkaya eğmesi gerekmiyor mu çiftleşmek istediğinde bulut yani mavili olan sadece üstüne çıkıp poposunu sürtüyor tek ona değil bazı cisimlerede birde gagasını bazen bir şeylere vurup kafasını sallıyor
Yine açık renk mavimsi dediğinize göre yani bu da dişi olduğunu gösterir erkek kuşların ceresi ya pembeye çalan mor ya da mavi olur tek renk veya mavili morlu olur ama çok açık mavi beyaz veya kahverengi olunca dişidirilk başta azcık kahverengiliği vardı sonra çoğaldı önceden mavimsiydi
Doğru düşünüyorsunuz. İkisi de dişi.@Hayvansever03 yanlış mı düşünüyorum?
2 erkek kuş mantıklı katılıyorumDoğru düşünüyorsunuz. İkisi de dişi.
Her göz küçültme ve yem kusma hareketine kur diyemeyiz konu sahibi. Oyun oynuyorlardır. Ben olsam ikisini de veremezdim, imkanınız varsa yanlarına iki erkek kuş sahiplenin.
Boş bir kafesle beraber yanına gidin.Arkadaşlar yeşilli dışarı uçtu kaçtı :'( biz diğer kuşu balkona koyduk konuşuyorlar şuan taa evimizin karşısındaki ağaca uçtu umarım bir şey olmaz :'(
Sadece dişi kuşların ceresi kahverengi olur o da kızıştıklarında. Kuşunuz dişi. Sadece kızışması geçmiş.şey yeşil kuşum ile mavi kuşum kur yapıyorlar ve mavi kuşumun burnunun rengi kahverengiden maviye döndü şuan ikisininde saçları dik sanırım mavi olan erkek?
Dişiler dişilere erkekler erkeklere öyle şeyler yapıyor. Bazen erkek erkeğe ayak bile atıyor. Kur yapması normal yaniAma kur yaptılar bir birlerine hormonsal bir bozukluğu olmasın?