Berrin YASMİN
Emektar Üye
edi büdü - YouTube ARKADAŞLAR BU BENİM ÖLEN DİŞİM AKLIMA GELDİ PAYLAŞMAK İSTEDİM YAVRULARIMIN ANNESİ YAVRULARI 1 HAFTALIKTI ÖLDÜ
BABA BESLEDİ VE BÜYÜTTÜ.

zor bi durum ama çok şükür ki baba baktı büyüttü yavrularınızın fotolarınıda gördüm çok tatlılar maşallah yeni dişi aldınız mı ?
dişiniz öldüğünde okumuştum çok üzülmüştüm benimde çok sevdiğim bi kuşum öldü o aklıma gelmişti çok kötü bir durumçok ağladım bnde eşimde çok kızmıştı bana ağlıyorum diye nede olsa oda bir canlı o yüzden dayanamadım zor bi durum
![]()
ah canım benim hatta bir konu açmıştınız değil mi kuluçkadaki yorgunluk diye foto paylaşmıştınız ve ertesi gün ölmüştü öyle hatırlıyorum
kuluçkada çok yorulduğu için son günlerde bitkin haldeydi birde kuşların odasında ısıtıcı yoktu hem yorgunluk hemde soğuktan olabilir.Sebebi neydi ki ölmesindeki![]()
Beni akşam akşam duygulandırdınız.
Aklıma çok sevdiğim eğittiğim kuşum geldi.Bu kuş beni çok severdi beni seven diğer bir kişi (Eşim) bu kuşu çok kıskandığından gündüzleri bıraktığı halde evi terk etmeyen kuşumu gece balkon kapısını açarak evi terk etmesini sağladı. kuşumu artık unutun bakın ben hala aynı kişi ile yaşıyorum.Eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum GELECEĞE bakın geçmiş geçmişte kalmıştır.
İnşallah şimdiki kuşlarınızdan da biran önce yavru alırsınız...