Bugün de dişi erkegi kovalıyor ilk gün bya gagaladı şimdi yqnina gidince erkek kacicak yer arıyorZamanla alışır sıkıntı olmaz merak etmeyin erkek kendine biraz güvensin gerisi tamamdır
3hafta civarıErkeğin olduğu kafesde erkek ne zamandır orada?
3hafta civarı
Ama o kadar akiskinki disari cikartmadan nasil yapamam agzimizdan yiyor icimize giriyor hep yanımızdaBakım harici müdahale etmeyin mama yapın kızısmasını destekler onlara zaman tanıyın
Ama
Ama o kadar akiskinki disari cikartmadan nasil yapamam agzimizdan yiyor icimize giriyor hep yanımızda
Tam anlamadım?Kaç tana kızışma yumurtası bıraktı Hala karnı şişmi veya yumurtlucak m cevaplarsan sevinirim @Alihan Kara
Kuşların sahibi benim yumurtluycak gibi bir görüntü yok şişlik veya büyük dışkı hersey çok normalKaç tana kızışma yumurtası bıraktı Hala karnı şişmi veya yumurtlucak m cevaplarsan sevinirim @Alihan Kara
bir tane yumurtaKuşların sahibi benim yumurtluycak gibi bir görüntü yok şişlik veya büyük dışkı hersey çok normal
Benim dişide yumurtladıda konuma bakarsanız görürsünüz ilk önce bir yumurtasın bıraktı 2 gün aralıkla 1 tane daha bıraktı şuan bir not defterine kaydediyorum boş olursa atıcam öyle yaparsanız sizde iyi olur yorulmasın hayvan kuluçkadan çıkmıyor yem yediğini bile görmedim sadece gaga taşı kalsiyiyum için galibaBb u
bir tane yumurta
Disi hircin ve hala kovalıyor erkekte bir yakınlaşma yok cok korktu yaİlgiyi kesin belli size alıskın. Sizinle ilgiyi kesip onunla ilgilenmeli. Sessiz ortama alın stresden hic cıkmaz
Erkege cok bağlıyım cikarmadan yapamam dişiyi ayiriyorum yavas yavas alisiyorlar birbirlerine bakalimBen erkeği ayrdım fakat erkek giriyordu folluğa dişi'de yatıyordu saldırgan tavırlarda sergilemedi ama bana karşı çok hırçın ısıracağı yerleri'de iyi biliyor bence sizde erkeği ayırın.