Serkan ERKAN
Onursal Üye
01 - Irkı: ALBİNO LUTİNO - PARÇALI TAKIMLAR
02 - Cinsiyeti: EŞ TAKIMLAR
03 - Yaşı: 6 AYLIK - 2 YAŞ
04- Sağlık Durumu: GAYET İYİ
05- Bilezik No: EV ÜRETİMİ KENDİ YAVRULARIM..BİLEZİKLERİ YOK.
06 - Fiyatı: RESİMLERDE YAZIYOR.
07 - Geçerlilik Tarihi: ŞİMDİLİK
08 - Satılan / Alınacak Şehir: SADECE ANKARA İÇİ DİKİMEVİ ELDEN TESLİM.
09 - Gönderilebilecek Mesafe: ---
10 - İrtibat Telefonu: SİTEDEN ÖZEL MSJ
11 - Mail Adresi: FACEBOOK : serkanerkan_ankara@hotmail.com
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: ---
13 - Açıklamalar: Tüm kuşlarım evimde özenle beslediğim çiftlerimden oluşan yavrudan yetişdirdiğim kuşlardır..Hepsi de gayet sağlıklı ve üretime elverişlidir. Aşağıda gerekli açıklamaları yaptım.
1.çiftim yaklaşık 2 yaşındalar . Çok güzel renklerde yavrular veriyorlar.2 kuluçka yavrusunu aldım. Şuan tekrar kuluçkadalar ilk yumurta geldi. Alan kişiye sadece kuşlar verilecektir. Yumurtalı olarak satmıyorum..Kafessiz olarak eş kuş 200 TL..
2.Çiftim Erkek ingiliz kırığı dişisi ise çok güzel renge sahip çekoslavaktır..Gayet uyumlu bir çifttir..Yaklaşık 5 6 Aylıklar. Kafessiz 120 TL
3.Çiftim Perçemli Takım
Yaklaşık 7 aylıklar ve çok kızgınlar. Direk yuvalık takabilir alan arkadaş..Renkleride gerçekten çok güzel ve uyumlu. ( SAHİPLENDİRİLDİ )
02 - Cinsiyeti: EŞ TAKIMLAR
03 - Yaşı: 6 AYLIK - 2 YAŞ
04- Sağlık Durumu: GAYET İYİ
05- Bilezik No: EV ÜRETİMİ KENDİ YAVRULARIM..BİLEZİKLERİ YOK.
06 - Fiyatı: RESİMLERDE YAZIYOR.
07 - Geçerlilik Tarihi: ŞİMDİLİK
08 - Satılan / Alınacak Şehir: SADECE ANKARA İÇİ DİKİMEVİ ELDEN TESLİM.
09 - Gönderilebilecek Mesafe: ---
10 - İrtibat Telefonu: SİTEDEN ÖZEL MSJ
11 - Mail Adresi: FACEBOOK : serkanerkan_ankara@hotmail.com
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: ---
13 - Açıklamalar: Tüm kuşlarım evimde özenle beslediğim çiftlerimden oluşan yavrudan yetişdirdiğim kuşlardır..Hepsi de gayet sağlıklı ve üretime elverişlidir. Aşağıda gerekli açıklamaları yaptım.
1.çiftim yaklaşık 2 yaşındalar . Çok güzel renklerde yavrular veriyorlar.2 kuluçka yavrusunu aldım. Şuan tekrar kuluçkadalar ilk yumurta geldi. Alan kişiye sadece kuşlar verilecektir. Yumurtalı olarak satmıyorum..Kafessiz olarak eş kuş 200 TL..

2.Çiftim Erkek ingiliz kırığı dişisi ise çok güzel renge sahip çekoslavaktır..Gayet uyumlu bir çifttir..Yaklaşık 5 6 Aylıklar. Kafessiz 120 TL

3.Çiftim Perçemli Takım
Yaklaşık 7 aylıklar ve çok kızgınlar. Direk yuvalık takabilir alan arkadaş..Renkleride gerçekten çok güzel ve uyumlu. ( SAHİPLENDİRİLDİ )

Son düzenleme: