B
Burak Ergün
Guest
Merhaba arkadaşlar
şu anda kuşum yaklaşık 3-4 haftadır bizde. hala korkuyor bizden. ayrıca uçmaktan da korkuyor gibi geliyor bana. sadece dal darısı onu baya cezbediyor onun için hareketleniyor ancak mesela dal darısı elimdeyken elime gelmiyor yemek istiyor belli ama gelmiyor. kafesinden dal darısı sayesinde çıkmasını öğrendi ama geri giremiyor
perdelerde takılıyor sürekli. bir de benim nota sehpasını seviyor onunla aşağı indirebiliyorum zaten oradayken yüz yüze mesafeden kaçmıyor bakıyor öyle ama işin içine el girdi mi hemen kaçıyor. valla her gün uğraşıyorum artık bezdircek bizi
sizce doğru yolda mıyım? birde bugüne kadar hiç elime almadım kuşu özenle. sadece bir kere almıştık ilk geldiği zamanlar daha sonra hiç almadık ama hala korkuyor parmakdan yada elden.
şu anda kuşum yaklaşık 3-4 haftadır bizde. hala korkuyor bizden. ayrıca uçmaktan da korkuyor gibi geliyor bana. sadece dal darısı onu baya cezbediyor onun için hareketleniyor ancak mesela dal darısı elimdeyken elime gelmiyor yemek istiyor belli ama gelmiyor. kafesinden dal darısı sayesinde çıkmasını öğrendi ama geri giremiyor