B
Buğra
Guest
Dün arkadaşım gitti ucuz demişti bence bugün kalabalığı ilgiyi görünce arttırdılar fiyatları çifthaneyide iyi fiyata anlamışsınız internettende alsanız kargo ile falan aynına gelecekti... Hayırlı olsun 
Dün arkadaşım gitti ucuz demişti bence bugün kalabalığı ilgiyi görünce arttırdılar fiyatları çifthaneyide iyi fiyata anlamışsınız internettende alsanız kargo ile falan aynına gelecekti... Hayırlı olsun![]()
Okan abi o kafesi internetten alsan iki katı fiyata gelebilirdibir de benim anlamadığım birsey var cifthanede iki çift varken birbirlerini görmemeleri mi gerekiyor görmeleri mi
![]()
Bir çift muhabbet.
Ama hep bir çift![]()
Okan abim ben yakın zamanda 60 40 40 ölçülerinde çifthane aldım 50 lira verdim çok iyi fiyata almışsın güle güle kullan abim![]()
hayırlı olsun İstanbulun şanslıları![]()
dostum şanslı dersen alınırım.vallaha istiyorsan yarın bozup kargoya veririm
abı yedpadakı yarısmada 25 tl di
yok abi Allah razı olsun. Sizin adınıza mutlu oluyorum. Şunuda biliyorum herhangi bir ihtiyacım olsa yardımcı olursunuz sağolasınız.
Fiyat gayet iyi abi. Festival gibi bişey olduğu için herkes normalin altinda veriyor ürünlerini. Aradığın kuşu bulamamana üzüldüm.
hoşuma giden seylerden biride akıllı yemliklerin 2.50tl olması ve daldarıın torbasının 3tl olmasıydı