Fatih Atalar
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar kuşum da french molt mu var biraz bilgilendirir misiniz?
Dökülen tüy dipleri kanlı mı? Kuşunuz tüyde.Merhaba arkadaşlar kuşum da french molt mu var biraz bilgilendirir misiniz? Ekli dosyayı görüntüle 35891Ekli dosyayı görüntüle 35892Ekli dosyayı görüntüle 35893Ekli dosyayı görüntüle 35894Ekli dosyayı görüntüle 35895Ekli dosyayı görüntüle 35895Ekli dosyayı görüntüle 35897
Uçabiliyor mu? Günlük rutin haline getireceğiniz taze meyve sebze ile vitamin ihtiyacını karşılamayı unutmayın.Yeni aldigim kuşumda buna benzerdi kuyrugu nerdeyse yoktu kanatlari sizinkiyle hemen hemen ayni kuyrugu uzadi fakat kanatlari hala ayni belki biraz daha uzamistir bende merak ediyorum acikcasi hastaligi varmi yok mu
çok az havalanabiliyor uçuyor diyemeyiz yani sebze meyveyi elle yedirmedikten sonra yemiyor ondada cok az önericeginiz birşey var mı ?Uçabiliyor mu? Günlük rutin haline getireceğiniz taze meyve sebze ile vitamin ihtiyacını karşılamayı unutmayın.
Tüy dönemini atlatın daha net anlaşılır. Protein için günlük tüketilecek yumurta maması yapın, yulaf içi yedirin. B vitaminine önem verin.Düşen tüylerin uçları kanlı resimde de onu göstermek istemiştim.
Uçamıyor anca 20/30 cm yüksekliğe ya çıkıyor ya çıkamıyor kanatları falan iyice döküldü benimkinin de kuyruğu yoktu şimdi bir tüy çıktı artık uçamıyor ve acayip çok şekilde tüylerini döküyor
Size de önerim kaliteli bir b vitamini alıp haftada iki ya da üç kullanmanız. Az da yese kârdr yemesi, elinizle yedirin sebze meyveyi o zaman.çok az havalanabiliyor uçuyor diyemeyiz yani sebze meyveyi elle yedirmedikten sonra yemiyor ondada cok az önericeginiz birşey var mı ?
multivitamin aldım haftada 1-2 ondan veriyorum suluğuna koyup fakat pek su içmiyor ya da ben denk gelmiyorum bu vitaminleri başka türlü nasıl verebiliriz bi çaresi var mı kürdan ucuyla çok az bal veriyorum susar içer diye arada işe yariyor. Birde multivitamin yeterli olur mu yoksa özellikle b vitamini alayim mı ek olarak ?Size de önerim kaliteli bir b vitamini alıp haftada iki ya da üç kullanmanız. Az da yese kârdr yemesi, elinizle yedirin sebze meyveyi o zaman.