Olabilir bi kac yeri de okudum kalsiyum vs ihtiyaclarinida karsilamak icinde yapiyolarmisGagasını düzeltmek için kullanıyor olabilir. Kalamar kemiği var mı? Yoksa takın oradan mineral ihtiyacını karşılar.
Kalamar kemikli gaga tasi var gerek varmi ekstra ?Kötü bir şey değil artı olarak kalamar kemiği ve kuş kumu da bulundurun kafeste
Daha önce duymadım öyle bir taş bi bilgim yokKalamar kemikli gaga tasi var gerek varmi ekstra ?
4-5 aylik oldugu icin tek kus 1 yasina girsin bi manita alcaz yaninaTek kuş mu var yoksa çift mi
Bende tam bilmiyom bize oyle verdiler petshopda kusu cok onceden aldiğim yerden zaten adam tanidik oyuzden icimiz rahatDaha önce duymadım öyle bir taş bi bilgim yok
Tek kuş çok fazla Gaga taşı tüketmez normalde ama kötü birşey değil hem kalsiyum ihtiyacını karşılar hem de Gaga sını törpüler bi foto atın size göre çok gelmiş olabilir4-5 aylik oldugu icin tek kus 1 yasina girsin bi manita alcaz yanina
Benim onceki formumda kusumun ayagında kalsiyum eksikliği hakkinda konum vardi sol ayağini kalsiyum eksikliğinden kullanamiyodu halsizdi eģer ciddengaga tasinda kalsiyum varss var diye biliyorum kusum icin iyi olurTek kuş çok fazla Gaga taşı tüketmez normalde ama kötü birşey değil hem kalsiyum ihtiyacını karşılar hem de Gaga sını törpüler bi foto atın size göre çok gelmiş olabilir
Anladım size kalmış ben bu 3 lüyü daima bulunduruyorum.Bende tam bilmiyom bize oyle verdiler petshopda kusu cok onceden aldiğim yerden zaten adam tanidik oyuzden icimiz rahat