AhmetGülpınar
Meraklı Üye
İnşallah.Baya kötü olmuş.Geçmiş olsun.Konu yukarılarda kalsın illaki anlayan bir arkdaş bakacaktır.
öyle gözüküyor.O nasıl bir kavgadır ki tee gagası kopsunAlt gagasında bir problem yok galiba sadece üst gagasında hasar var doğru mudur?
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dişi kuşlar özellikle kızışma döneminde veya çiftini beğenmediğinde hırçınlaşır çok daha fenalarına şahit oldum ama çok şükür kurtardımöyle gözüküyor.O nasıl bir kavgadır ki tee gagası kopsun![]()
Evet efendim.Alt gagasında bir problem yok galiba sadece üst gagasında hasar var doğru mudur?
Baya bi kavga olmuş demekki. Oksijenli su ve teramcyn en güzeli tedavide önce oksijenli su ile temizleyin daha sonra teramcyn merhemi uygulayın suyuna da 2-3 damla sirke 1 gün arayla 3 gün de sirke tedavisi sirkeli su akşama kadar kalsın akşam taze suBu arada Gaganın üstündeki kırmızı kısım biraz oyuk.
Teşekkür ederim efendim şimdi ayırdım yarın sabah tedaviyi uygulayacağım.Baya bi kavga olmuş demekki. Oksijenli su ve teramcyn en güzeli tedavide önce oksijenli su ile temizleyin daha sonra teramcyn merhemi uygulayın suyuna da 2-3 damla sirke 1 gün arayla 3 gün de sirke tedavisi sirkeli su akşama kadar kalsın akşam taze su
İnşaallah geçmiş olsun sağlıklı beslemelerTeşekkür ederim efendim şimdi ayırdım yarın sabah tedaviyi uygulayacağım.