gagadaki koyu renk

merilyy11

Yeni Üye
Arkadaslar merhabalar kusumun gagasinda farkli bir renk gecisi var bu bir soruna isaret mi? Davranislarinda bir farklilik gozlemlemedim ama eskiden gagasi tek renkti. Lutfen yardimci olabilir misiniz fotografi ekliyorum

Ara ara renk geçişleri olabiliyor bu normaldir. Probiyotik ve rutin multi vitamin desteğiyle devam edin. Düzelecektir büyük ihtimalle olmazsa yazarsınız.

Kuşun burnu tıkalı görünüyor. Kuyruk sekmesi var mı nefes alırken ses çıkarma var mı? Güncel video paylaşın
Video: streamable.com

Kuş kilolu gibi duruyor. Zayıflaması gerek.

3 yaşındaki kuşumun da gagası böyle koyulaştı.4-5 gündür yem yemiyor.Dışkısı su gibi olmaya başladı.Sürekli takipteyim bir tane bile yem yemiyor.Göğüs kafesi elime bıçak gibi değmeye başladı yardımcı olur musunuz?

3 yaşındaki kuşumun da gagası böyle koyulaştı.4-5 gündür yem yemiyor.Dışkısı su gibi olmaya başladı.Sürekli takipteyim bir tane bile yem yemiyor.Göğüs kafesi elime bıçak gibi değmeye başladı yardımcı olur musunuz?
Kuşun beslenmesi lazım neyi bekliyorsunuz? Bilen birisinden yardım alıp 2 ml mama verilsin bilek yakmayacak ısıda olsun mama.
Petşoptan falan yardım almaya çalışın beslemeyi de öğrenin.
Yeni konu açıp kuşun güncel videosunu ve son dışkılarını paylaşın. Anlattıklarınıza göre kuşunuzun durumu ciddi,ölüm gerçekleşebilir. Neden zaman kaybettiniz anlamadım

5 gün yem yemese kesin ölür.

Üstadım yemliğe az miktarda yem koydum bir tane bile kabuk yok.Kafes altlığı günde iki kere temizliyorum orada da kabuk yok.Aşırı zayıfladı.3 gündür yem yemeye başladı dışkısı şu şekile dönüştü çok kötü durumdaydı.Sizce iyileşiyor mu dışkısı nasıl hocam?

Hocam yem yemeyen bir kuş sadece idrar yapar yani dışkı su gibi olur. Attığınız resimden anlaşıldığı kadarıyla hayvan Yem yemiş. İştahı azaldığı için size yemiyormuş gibi geliyor olabilir. Hızlıca iç parazit kürü ve bactrim ve triflucan başlamanız gerek. Her birinden sabah akşam birer damla ağzına damlatın yuttuğundan emin olun.

Geri