fkzmc
Yeni Üye
Aniden böyle olduysa rutin düzenine aykırı bi durum olmuş olabilir. Örneğin cereyanda kalmış olabilir. Ortam sıcaklığı aniden değişmiş olabilir. Ya da daha önce yemediği bir şey yemiş olabilir. Farklı marka yem, ilk kez yediği sebze veya meyve olabilir bu. Kafesin temizliginden de kaynaklı olabilir. Gagasının ve ayaklarının üzerine kuşlar için satılan mantar kremlerinden alıp sürebilirsiniz yiyemeyeceği şekilde. İyi gelecektir. Gelismelerden haberdar edersiniz. Geçmiş olsunMerhaba, Erkek kusum asagi yukari 14 aylik. Onceki gun biraz durgundu, dunse kakasi sivi idi ve kendini kabartiyordu. Bugun daha iyi gibi ama gagasinin rengi hic hosuma gitmedi. Dun hic otmuyordu bugun daha iyice. Yardimlarinizi, yorumlarinizi rica ederim. Tesekkurler.
Ekli dosyayı görüntüle 30477
Yardımcı olabildiysek ne mutluCok sukur kendine geldi. Tekrardan konusup kurlasmaya basladi. Cok teşekkürler arkadaşlar
Ilgilenmeniz yeter kardesim, eksik olmayin. Bu sabah costuruyordu yine, yalniz disimden yana dertliyim bir turlu es tutmak istemiyorYardımcı olabildiysek ne mutlu![]()
Ben sabahları alarma ihtiyaç duymuyorum. Beni bizzat evdeki kuşlar uyandırıyor. Doğal AlarmIlgilenmeniz yeter kardesim, eksik olmayin. Bu sabah costuruyordu yine, yalniz disimden yana dertliyim bir turlu es tutmak istemiyor![]()
Fotoğrafı var mı dişinin?Ilgilenmeniz yeter kardesim, eksik olmayin. Bu sabah costuruyordu yine, yalniz disimden yana dertliyim bir turlu es tutmak istemiyor![]()
Uzunca bir sure oyle uyandikBen sabahları alarma ihtiyaç duymuyorum. Beni bizzat evdeki kuşlar uyandırıyor. Doğal Alarm![]()
Benim çifti paylaşmıştım dün forumda aile saadeti diye. Altlarında 10 yavru var ona rağmen gece gündüz ciftlesmeye başladılar yineUzunca bir sure oyle uyandik) Yalniz yazin yasadigim yerde hava inanilmaz erken aydinlaniyor. Oyle olunca sabah 4 de ayaga dikiyor diye mecbur kapatiyorum uzerlerini. Bir de simdi disi geldi ses cok tiz ziplatiyor insani
Erkek olan konusuyor diye yine bir nebze.
Maşallah çok güzeller. Aslında gaga çok fazla etken değil. Yani ben gagası beyaz olup çiftleşen çok kuş gördüm. Keyfini yerine getirmek için özellikle havuçlu (kızıştırır) mama verin ya da ayırın 2 hafta kadar. Asıl kafeste yuvayla beraber erkek kalsın. Sonra birleştirin. Farkı olucaktırEvet gondereyim, su an gagasi baya bir beyazlasti. Aslinda birbirlerini kasiyorlar opusuyorlar ama disi hep bir mesafeli, arada isine gelmeyince kovaliyor erkegi.
TesekkurlerMaşallah çok güzeller. Aslında gaga çok fazla etken değil. Yani ben gagası beyaz olup çiftleşen çok kuş gördüm. Keyfini yerine getirmek için özellikle havuçlu (kızıştırır) mama verin ya da ayırın 2 hafta kadar. Asıl kafeste yuvayla beraber erkek kalsın. Sonra birleştirin. Farkı olucaktır
Dişiler çok daha hırçın olabilir. Gagaları da erkeklere göre 2 kat güçlüdür. Yuvayı kazmak vb. işler için. Yaşından yana bi sorun yok bence. Uygun bi çift. Ayırabilirsiniz bi süreTesekkurlerMamayi veriyorum, bayila bayila yiyorlar, yalniz disinin yasindan emin degilim. Onun icin bir miktar daha bekleyecegim ayirma icin. Bir de yapisi boyle sanirim biraz agresif disi.
Isin komik yani erkegin pesinden ayrilmiyor, Yemegi bile onsuz yemiyorDişiler çok daha hırçın olabilir. Gagaları da erkeklere göre 2 kat güçlüdür. Yuvayı kazmak vb. işler için. Yaşından yana bi sorun yok bence. Uygun bi çift. Ayırabilirsiniz bi süre![]()
Sürü psikolojisiIsin komik yani erkegin pesinden ayrilmiyor, Yemegi bile onsuz yemiyorucuruyorum saniye yalniz birakmiyor erkegi
![]()