Teşekkür ederimmTedavi bittikten sonra 3 gun probiyotik 3 gun multivitamin. Vitamin olarak polivit alip kullanabilirsin. Probiyotik olarak ta diazyme 256 ya da probiactibird
Teşekkür ederimmTedavi bittikten sonra 3 gun probiyotik 3 gun multivitamin. Vitamin olarak polivit alip kullanabilirsin. Probiyotik olarak ta diazyme 256 ya da probiactibird
Teşekkür ederimmProbiyotik için Diazyme 256 kullanabilirsiniz yada kefir kullanabilirsiniz.
Vitamin olarak ilk tavsiyem Nekton S alternatif olarak Röhnfried Gervit-W alternatif multivitamin takviyesi olarak önerilen bir ürün.
Nekton S vitamini alabileceğim güvenli bir site biliyorr musunuz ? Ben baktım ama bulamadımProbiyotik için Diazyme 256 kullanabilirsiniz yada kefir kullanabilirsiniz.
Vitamin olarak ilk tavsiyem Nekton S alternatif olarak Röhnfried Gervit-W alternatif multivitamin takviyesi olarak önerilen bir ürün.
Nekton S vitamini alabileceğim güvenli bir site biliyorr musunuz ? Ben baktım ama bulamadım
tamam teşşekür ederim bekliyorumhobipetten sipariş verdim yarın teslim alacam. elime geçsin yazarım size
ürün elime sorunsuz bir şekilde 3 gün içinde ulaştı. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.tamam teşşekür ederim bekliyorum
Cokk teşekkürlerürün elime sorunsuz bir şekilde 3 gün içinde ulaştı. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.![]()
rica ederim. İyi günlerCokk teşekkürler![]()
Dışkılar fena değil. Kuş nasıl?
iyi kuş hareketli ancak fena değil derken sorun mu var yaniDışkılar fena değil. Kuş nasıl?
Fena değil derken kötü değil demek istemiştimiyi kuş hareketli ancak fena değil derken sorun mu var yani![]()
tamam çok teşekkür ederim yardımlarınız içinFena değil derken kötü değil demek istemiştim. Kuşta da Bi sorun yoksa tedavi başarılı olmuş zaten. Mutlaka 3 gün probiyotik 3 gün multivitamin takviyesi yapın. Geçmiş olsun..
Rica ederim...tamam çok teşekkür ederim yardımlarınız için
diazyme 256 nasıl kullanacağım ?Tedavi bittikten sonra 3 gun probiyotik 3 gun multivitamin. Vitamin olarak polivit alip kullanabilirsin. Probiyotik olarak ta diazyme 256 ya da probiactibird
Diazyme 256 toz formunda bir probiyotik. Tam dolu suluğa çay kaşığının çeyreğinin yarısı kadar koyabilirsindiazyme 256 nasıl kullanacağım ?
anladım pekii 3 gün ara arada probiyodik daha sonra 3 gün de vitamin mi kullanayım ?Diazyme 256 toz formunda bir probiyotik. Tam dolu suluğa çay kaşığının çeyreğinin yarısı kadar koyabilirsin
Evetanladım pekii 3 gün ara arada probiyodik daha sonra 3 gün de vitamin mi kullanayım ?
çok sağolun tekrar
Rica ederimçok sağolun tekrar