Kuşlarım uyuyor. Işık tutsamda uyanmıyor. Bugün gözlemledimKaranlikta uyuyup uyumadigini gözlemle bir şekilde ...gece 3 gibi isigi yakmadan gir bak kafese cok yavasca..benim kus u ilk aldigimda da ayni mevzu vardi tellere tutunuyor kakasi ayni yerde hep ama gece gelsem de uyumuyor du...odanin isigini acik birakip kafesin iki cephesini orttum kafes ne aydınlık ne karanlik olacak sekilde....2 haftaya karanliga alisti simdi karanlikta tuneginde uyuyor ....kuslar karanlikta kendini guvensiz hissedebiliyor bazen...karanlikta nesneleri secememek yada nesneleri farkli algilamak onları tedirgin edebiliyor ..benim dedigimi yap...goruceksin karanliga alisacak
Oda küçük geceleri kapıyı kapatıyorum nefesim odayı ısıtıyor. Sabah atletle gezebilirsin yani o derece sıcak oluyor bu konudada sorun olabilirmi ankaradayım. Kuşlarda 2.5 aydır elimde.Kuslarin yeni mi...yani ne kadar oldu alali?? Büyük ihtimalle ortama alisamamis .....sen kafesin yarisini ört isigi acik birak....oda nasil soguk mu peki
Teşekkürler yarın ışıkla beraber atarım resminiKafesin resmini cek gönder bakalim
Yavrusu olan çiftlerin ortamında akşamları loş bir ışık olabilir (olmazsa da zararı olmaz) ama yavru yoksa ışığa gerek yok.
Hiçbir sıkıntı olmaz karanlıkta kalınca
Aslında durdukları yer karanlık değil ay ışığı sabaha kadar vuruyor. Gece birşey yapacağım zaman ben bile ışık açmama gerek kalmıyor. Etrafta bina olmadıından direk vuruyor şimdi düşündümde almama gerek yok herhalde? Parasında değilimde doğal loj ışık var zatenTamam at yarin..bakalim