Kaldırabilirsiniz.Ben dün gece yuvaliktan çıkarıp tunege aldm tekrar yuvaligi girdi sonra yine yuvaligi çektik bu sefer gözü yuvaligi aradı hep gece gece sonra yine yuvaligi taktım içine girdi bir yapıyordu bir yapmıyordu öyle geçti yem yemesi su içmesi ve hareketleri normal sadece eve erkek getirdikten sonra biraz durgunlasti mutlu olur sanmıştım eğer istemicekse kuşu geri veririm yine tek kalır başka bir sorum yok gundizde yuvaligi giriyor şunu fark ettim bunu sadece yuvalikta yapıyor yuvaligi kaldirayimmi
Hayır yuvalığı kaldırmayın. B kompleks vitamini takviyesi yapın. Özellikle B12 ve biotin içermeli.Ben dün gece yuvaliktan çıkarıp tunege aldm tekrar yuvaligi girdi sonra yine yuvaligi çektik bu sefer gözü yuvaligi aradı hep gece gece sonra yine yuvaligi taktım içine girdi bir yapıyordu bir yapmıyordu öyle geçti yem yemesi su içmesi ve hareketleri normal sadece eve erkek getirdikten sonra biraz durgunlasti mutlu olur sanmıştım eğer istemicekse kuşu geri veririm yine tek kalır başka bir sorum yok gundizde yuvaligi giriyor şunu fark ettim bunu sadece yuvalikta yapıyor yuvaligi kaldirayimmi
Tamam hemen alicam peki neden kaynaklanıyor bu durum o gün öyle yaptı şuan çok sıkılık la yapmıyorHayır yuvalığı kaldırmayın. B kompleks vitamini takviyesi yapın. Özellikle B12 ve biotin içermeli.
Alah razı olsun teşekkürler hemen yarın alicam inşallahB12 eksikliği sinirsel sorunlar yaratabiliyor. Buda dengesiz hareketlere yol açar. Muhtemelen b12 ile düzelir.