Masal
Yeni Üye
Bu akşam hiç yapmadi gerçekten çok iyiydi yakaladigim an yüklemeye çalışacağım inşallah yapmaz artık aminosol vitamin kullanıyorum çok faydası oldu kuşumaBu anı çekebilirsiniz iyi olur.
Bu akşam hiç yapmadi gerçekten çok iyiydi yakaladigim an yüklemeye çalışacağım inşallah yapmaz artık aminosol vitamin kullanıyorum çok faydası oldu kuşumaBu anı çekebilirsiniz iyi olur.
Youtube a yükleyin. Linkini buraya atın. Evet tüye girmiş.
Tıksırmayı videoya alın.
Tıksırmayı videoya alın.
Merhaba,
Kuşun durumu nasıl?
Tamam bazı arkadaşlar kuşta solunum sıkıntısı bronşit göründüğünü de yazdı siz ne düşünüyorsunuz mantar değil galiba kuş çünkü kötü koku yok ağzında kusmukta çıkarmıyor hiçVideoyu izledim. Caremycin e başlayın bugün, dediğim şekilde.
Kusma kesildi mi? Nefes alıp verirken hırıltı varmı? Güncel dışkı fotoğrafı atın dışkıları kontrol edelim.Tamam bazı arkadaşlar kuşta solunum sıkıntısı bronşit göründüğünü de yazdı siz ne düşünüyorsunuz mantar değil galiba kuş çünkü kötü koku yok ağzında kusmukta çıkarmıyor hiç
Kesilmedi hala kikiki yapio videodaki gibi kafasını kasiyip su atıyor burnundan.diski normal olması için aspuru kestim az önce normal dışkısı nasıl ona bakacağım resim atarım mutlaka akşam kuşumun solunum yollarında da sorun olduğunu söyleniyor bronşit olabilirmişKusma kesildi mi? Nefes alıp verirken hırıltı varmı? Güncel dışkı fotoğrafı atın dışkıları kontrol edelim.
Veterinere gittik farklı bir antibiyotik verdi akşama gelecek kuşumun solunum yollarında hastalık oldugunu söyledi birde bakteriyel bağırsak enfeksiyonu var dedi mantar yok dedi bu kuşta.kusmuklu kusmuyor ve ağzı kokmuyor ağız için de tabakalanma yok dediVideoyu izledim. Caremycin e başlayın bugün, dediğim şekilde.
Neo TM Vet isimli bir ilaç vermiş veteriner eve geldi şimdi bir fikriniz var mı bu ilaca dairKusma kesildi mi? Nefes alıp verirken hırıltı varmı? Güncel dışkı fotoğrafı atın dışkıları kontrol edelim.
Neo terramycin kullanılabilr. Hem solunum yolu hastalıklarına hem de bakteriyel hastalıklarda etkili.Neo TM Vet isimli bir ilaç vermiş veteriner eve geldi şimdi bir fikriniz var mı bu ilaca dair
Neo terramiycin ile ayni etken maddeye sahipmiş buda Kullanmaya başladık beş gün kullanacağız inşallah düzelme olurNeo terramycin kullanılabilr. Hem solunum yolu hastalıklarına hem de bakteriyel hastalıklarda etkili.
Neo terramycin kullanılabilr. Hem solunum yolu hastalıklarına hem de bakteriyel hastalıklarda etkili.
Neo terramycin kullanılabilr. Hem solunum yolu hastalıklarına hem de bakteriyel hastalıklarda etkili.
Neo terramiycin ile ayni etken maddeye sahipmiş buda Kullanmaya başladık beş gün kullanacağız inşallah düzelme olur
Kuşumun bugünkü halini ve dışkısıni gönderdimNeo terramycin kullanılabilr. Hem solunum yolu hastalıklarına hem de bakteriyel hastalıklarda etkili.
Dışkıları iyi görünüyor.Kuşumun bugünkü halini ve dışkısıni gönderdimgaliba düzeliyor