Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün gold wings kuş yemi aldım muhabbet kuşları için Versele laga alıcaktım ama 5 petshop gezdim hiç birinde yoktu son çare gold wings aldım kullananlar var mı resimdeki yemin aynısı
Ben daha önce gold wings'in yem ve diğer ürünlerini kullandım. İyi bir ürün. Versele Laga kadar iyi mi bilmiyorum. Yanlış bilmiyorsam bu marka Pelagos firmasının ürünü. Şu anda ise Quik yem kullanıyorum. O da Pelagos'un ürünü.
Galiba tek kus besliyorsun eger üretim yapmıyorsan bu yem sen i cok cok görrür fazla bile üretim yapcaksan yemi değiştirebilirsin buda olur ama versele laga
ArkDaşlar ben tarık forumda yeni sayılırım bence gold wings iyi bir marka kaliteli yani hangi petshopa gitsen ilk gold wings le bonni yi veriolar versele lagayıda ilk defa duyuyorum ben gold wingsin kuş maması ve kumunu kullanıyorum gerçekten kalteli ve fermarlı olmasıyla uzun süre hijyenli ve bozulmadan kalıyor