ArminaDalyaTürk
Meraklı Üye
muhabbet kuşlarıma aldığımızdan beri gold wings yem kullanıyorum yem zararlımı acaba çok kaliteli bir yem olarak biliyorum da zararlı ise hangi yemi öneriyorsunuz ?
geleceğine dair bir bilgi mi var? nasıl eminsiniz. sadece kulaktan dolma sözler mi petshopçular versele laganın trde bi firma tarafından patent hakkı alınmadan üretiminin trde yapılmadan birdaha girmeyeceğini söylüyorlar.Ben vitakraft kullanıyorum ancak 2018 de versele laga gelince ona geçiş yapacağım.
geleceğine dair bir bilgi mi var? nasıl eminsiniz. sadece kulaktan dolma sözler mi petshopçular versele laganın trde bi firma tarafından patent hakkı alınmadan üretiminin trde yapılmadan birdaha girmeyeceğini söylüyorlar.
Ben vitakraft kullanıyorum ancak 2018 de versele laga gelince ona geçiş yapacağım.
Bir cok yerden öyle duydum bende onların sözünü yazdım. Umarım gelir.geleceğine dair bir bilgi mi var? nasıl eminsiniz. sadece kulaktan dolma sözler mi petshopçular versele laganın trde bi firma tarafından patent hakkı alınmadan üretiminin trde yapılmadan birdaha girmeyeceğini söylüyorlar.
benim kuşlarım boyalı ekmeklerden yemiyorda genede zararlı olurmuGold wings yem zararlı değil. Sadece bildiğim kadarıyla icinde o boyalı ekmeklerden oluyor. Onlar kuşa zararlı.. vitakraft kullabilirsiniz. İcinde boyalı taneler yok. Veya hobipet versele laganın yemine muadil bir yem yapmıs o gelene kadar onu kullanabilirsiniz...
Olmazbenim kuşlarım boyalı ekmeklerden yemiyorda genede zararlı olurmu
teşekkür ederim öneriniz ve yorumunuz için sayın site yöneticisiTropifit deneyebilirsiniz.
teşekkür ederim yorumunuz içinben uzun süre versele laga kullandım çok memnun kaldım fakat tedarik sorunu nedeniyle vitakraft'a geçtim geçen ay. kuşum gayet seviyor. vitakrafta devam ederim diye düşünüyorum.
teşekkür ederim yorumunuz ve bilginiz için
teşekkür ederim yorumunuz ve bilginiz içinGold wings yem zararlı değil. Sadece bildiğim kadarıyla icinde o boyalı ekmeklerden oluyor. Onlar kuşa zararlı.. vitakraft kullabilirsiniz. İcinde boyalı taneler yok. Veya hobipet versele laganın yemine muadil bir yem yapmıs o gelene kadar onu kullanabilirsiniz...