Caner12345
Yeni Üye
Gözün içinde yaş vardı inceledim tüyü içine giriyordu elimle çıkartım birde uçarken o zaman olmuş olabilirKafes içinde gözünü çarpmış olabilir akıntı varmı ?
Öyle şeyler yok korkulacak birşey yok o zamanElinizi kuşun gözüne sokmayın mikrop kapabilir. Gözde akıntı kızarma şişlik varsa şunu yapabilirsiniz http://www.kuscubayramakyildiz.com/...-kuslarinda-goz-hastaliklari-ve-tedavisi.html
ŞöyleGüncel göz fotoğrafını atar mısınız?
Göz etrafında olması gereken tüyler yok. Linkini attığım tedaviye bakın veya veterinere götürün.
Öyle şey olsa ama dostum gözünde akıntı şişme vb şeyler olur veteriner anlamıyor burda kuştan küçük yer ilaçı almak sorun değil şimdi alıp damlatığım zamanda sıkıntı cıkarmazmı öyle birşey olsa gözünü açmasGöz etrafında olması gereken tüyler yok. Linkini attığım tedaviye bakın veya veterinere götürün.
Tahmince kaç güne geçer ılık çay suyu damlatım uçarken kesin oldu vurdu bi yere kendiniBir darbe almış gibi görünüyor kafeste.
Tüysüzlüğü normal değil kontrol edin derşm.Öyle şey olsa ama dostum gözünde akıntı şişme vb şeyler olur veteriner anlamıyor burda kuştan küçük yer ilaçı almak sorun değil şimdi alıp damlatığım zamanda sıkıntı cıkarmazmı öyle birşey olsa gözünü açmas
Ediyorum şimdilik kötü olursa yazarım tekrardan bu konu içinTüysüzlüğü normal değil kontrol edin derşm.