ikinciyide birakinca omIet yap .)
Bence bozma gelip yatar oraya. Güvercinler genelde 2-3 tane yumurtluyor.
Buğday ve kırık mısır koyarsın zahirecilerde kilosu 1 TL.
Özellikle yazın su koymak iyidir, tohumu yemi kolay bulurlar.
Hayırlı üretimler olsun..![]()
2 tane yumurluyorlar abiBence bozma gelip yatar oraya. Güvercinler genelde 2-3 tane yumurtluyor.
kac günde çıkıyorki acaba bu 2 ay kalır burda herhalde napalım gidip alacaz artık güvercin üretimine girerim artık![]()
kac günde çıkıyorki acaba bu 2 ay kalır burda herhalde napalım gidip alacaz artık güvercin üretimine girerim artık![]()
2 tane yumurluyorlar abi
18 günde çıkıyor büyümeside 1 ay sürüyor koltuğunuz baya pislenebilir onu söyleyeyim bence yumurtalarda yavru oluşmadan alırsanız koltuk içinde balkon içinde iyi olur aksi halde ortalık batar
Gürkan benden sana tavsiye o koltuk gözden çıkarırım sonrada bir gün temizlik ve dezenfekteyle uğraşırım dersen bırak yatsın yoksa şimdiden al yumurtaları yoksa gerçekten inanılmaz pisleniyor balkon pislik olsa yine iyi birde börtü böcek sarıyo
napsam bilemedim yuvasını bozsam altına bisiler sersem geri koysam yumurtalarını bısı olurmu acaba
Gürkan kardeşim denemekten zarar çıkmaz dene istersen benim yazdıklarım tecrübeydi annemgilin balkondaki dolabın üstüne yavrulamışlardı dolap olduğu için sorun etmedik yumurtaları çıktı yavrular büyüdü gitti ondan sonra dolabın üstü arkası mahvalmuş şekildeydi üstüne bide böcekler sarmaz mı balkonu orası çok kötüydü kaç kere ilaçladım hatta daha sonra yavruları geldi kuluçkaya yatmaya yumurtalamadan kapattık dolabın üstünü her gün balkonu yıkıyordu annem pisliklerinden dolayı 2 ay sürdü