A
armand0
Guest
Maşallah hepsine arkadaki çiftten gelişme yokmu daha
Videolara baktım da Ekincan,çiftlerin birbirlerini göriyorlar,olumsuz bi durum yaratmıyo mu bu? Benimkiler birbirlerini gördüler mi tellere yapışıp kalıyolar.
Gerçekten üzüldüm yaa, Allah geri kalanları nazarlardan saklasın.
Ekincan kardeş kuşların eğer 1 hafta 10 gun ıcersınde kaybettıysen benım basıma gelen senın basında gelmiş olabılır ılk olasılık kuşların yuvalıgına gunü içersinde 2 3 kere belkı daha fazla bakman kus ılk kuluckadaysa böle durumları yadırgıyor ve kusları ezıyor ıkıcsı kursak mantarı kusları beslendiği halde kursak takı yem hayvanı beslenmiyor kus kurularak ölüyor durumu gözlemle eğer dıgerınede yavrularııda kaybedersen ben sana bırı ilaç önerıcem ıns bısey olmaz kendıne ıyı bak
Evet 2 kuşumda 7 günlükken kaybettim. İlk deneyimim olduğu için ve aman bir şey olmasın diye kuşkulandığım için belki günde 10 defa açıp baktığımda olmuştur. Dişi kuş yuvayı her açışımda bağırarak çıkıyor dışarı ama ben sanmıyorum onun yapacağını. İkinci dediğiniz kuş nasıl kurularak oluyor anlamadım? Siz de kendinize iyi bakın bu konudan haberdar edeceğim sizi.