Karadeniz Pet

Hagen Vision S01 ve Vision Banyo

Furkan AYKAÇ

Yeni Üye
Katılım
21 Şub 2016
Mesajlar
57
Tepkime puanı
8
WhatsApp Image 2016-12-02 at 18.12.28.jpeg


Muhabbetlerim Fıstık ve Boncuğun eski salma kafesin tülüne sık sık takılmaları ve dikey tellerinden dolayı hareket etmekte zorlandıklarını fark edince black friday indirimleriyle paraya kıyıp banyosuyla beraber aldım.

Kafes genel hatlarıyla güzel önceki yorumlarda banyonun konulamadığından bahsedilmiş ama kendi banyosunu anladığım kadarıyla kafes tellerine takılıyor basit bir şekilde takılabiliyor ama çok kaliteli gelmedi, hemen kırılacak hissiyatı oluştu.

Kafeste problem çektiğim tek sıkıntı tavan kısımdaki tellerin tam olarak sabitlenmemiş olması, hafif bir şekilde bastırıldığı zaman teli tutan plastik kancalardan kolayca kurtulup yere düşebiliyor, bu kısımları ince bir telle bağlamayı düşünüyorum...

2 adet yatay suluk aldım fakat yatay suluklar ciddi şekilde suları boşa gidiyor, bazen gagalarıyla yıkandıklarını görüyorum :D Banyoluğu takmak içinde çok sıkıntılı bir zamandayız :D Malum kış şartları hastalanmalarını istemiyorum.

Tüneklerine gelince burada ki okuduklarıma bakarak kafesin yanından gelen tünekleri alt kısımlara takmıştım fakat o tünekleri çok beğendiler ve alt kısımlardan ayrılmamaya başlayınca bende mecburen tahtaları aşağı indirip kendi tüneklerini yukarı çıkardım bu sefer yukardan inmemeye başladılar, normalde tahta tüneklerini plastiklere tercih etmezlerdi ama ilginç bir şekilde bunları beğendiler. Ayaklarını rahat ettirme hikayesi gerçek mi? Eğer öyleyse bir çift daha almayı düşünüyorum...

Son olarak bu tavan telleriyle ilgili durumu sadece bana mı özel yoksa bu problem kronik bir sorun mu ? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Aynı kafesten kullanmıştım, tavan telleri ile ilgili problem yaşamadım. Kafes görsel olarak güzel ama bana pek kullanışlı gelmediğinden sattım. Bu arada kafesin içi çok kalabalık duruyor.
 
Ben de tavan teli ile problem yaşamadım. Bence montajda hata vardır. Tekrar kontrol edersin.
2 tünek yeter. O ortadaki uzun tüneği iptal edersin. Salıncak keyfe keder. Tek bir oyuncak yeterli (Toplu zilli olan kalsın) 2 tip banyoluğu var bildiğim kadarı ile. Birisi ufak içerden tele takılıyor. Diğeri geniş, kapıya takılıyor. Kapıya takılanın yanında açıklık kalıyor.
 
Aynı kafesi ben de kullanmaktayım. Banyoluğu gayet sağlam. Orjinal ürün aldıysanız. İki kuşum tepesinde uyuyor. En azından kapıya yakın bir tarafa kendi tüneklerinden birini takarsanız kuşunuzun ayak kılcal dolaşımına iyi gelecektir. Tüneklerin tasarımının o şekilde olması bunu sağlıyor. Edindiğim bilgiler bu yönde.
 
Zaten son hali bu şekilde değil o kafesin kendi iki tüneği ve aşağıya inip çıkarken arada kolaylık olsun diye uzun bir tahta tüneği var. Oyuncaklarını azalttım kafes üstüne monte ettim. Şimdilik bir sıkıntıları yok. Orjinal banyosu çok mantıklı kış şartlarında koyamadım ama içi boş bir şekilde alıştırdım. Havalar ısındığında su ile takacağım :) Şimdi tek hedefim vitakraft yemlerinin yanına iyi bir mama edinmek. Versale Laga'nın furitti patte mamasını kuşlarımdan biri çok seviyordu ama, lanet olası memlekette bakmadığım petshop kalmadı ama bulamadım. El mahkum tekrar internetten alacağım...
 

Benzer konular

Geri
Üst