Hamile yumurta yapamıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan flamtr34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam bulaşma ihtimali var tabiki.ama bağışıklığı güçlüyse kapmayabilir. Yukarıda da demiştim kafes yoksa umarım bulaşmaz demekten başka bir şey gelmez elden. Hiç kabarma kusma öğürme vs oldu mu gözü dışında belirti var mı

Hocam bulaşma ihtimali var tabiki.ama bağışıklığı güçlüyse kapmayabilir. Yukarıda da demiştim kafes yoksa umarım bulaşmaz demekten başka bir şey gelmez elden. Hiç kabarma kusma öğürme vs oldu mu gözü dışında belirti var mı
Abi sadece dişi kuş uyuyor bize bulaşır mı acaba ne yapmam lazım

Hala bulaşır mı diye mi soruyorsunuz ? Ayrı kafese alın diye cevap versem sizle aynı tavrı takınmış olurum şuan.
Sorularımın hepsine cevap verin. Sadece dişi kuş uyuyor ne demek ? Demek istediğiniz Erkek uyumuyor mu geceleri ? Yoksa dişi gündüz fazla mı uyuyor ?

Hala bulaşır mı diye mi soruyorsunuz ? Ayrı kafese alın diye cevap versem sizle aynı tavrı takınmış olurum şuan.
Sorularımın hepsine cevap verin. Sadece dişi kuş uyuyor ne demek ? Demek istediğiniz Erkek uyumuyor mu geceleri ? Yoksa dişi gündüz fazla mı uyuyor ?
Yok yani abi dişi kuşun göz çevresi kızarık olan gözü kapanıp duruyor yani onu demek istedim kafes olmadığı için erkek kuşu dışarı çıkardım

Dişi kuşa antibiyotik başlamak gerekebilir. Neden detaylı bilgi vermemekte ısrar ediyorsunuz. Sadece dişi kuş uyuyor demenizle kanser teşhisi yapmamızı mı bekliyorsunuz. Müneccim değiliz bilgi verin ki tahminde bulunabilelim. Yani uyuklamıyor dişi kuş öyle mi ?

Onlardan hiç bir belirti yok hocam tek sıkıntısı tek gözde kızarık olmuş göz çevresi o gözüyle yani gözünü yumuyordu eminde olamıyorum hocam bugün severken parmağım mı geldi degdi hafif yoksa cam açık ordanmı oldu bilemiyorum

Dişi kuşa antibiyotik başlamak gerekebilir. Neden detaylı bilgi vermemekte ısrar ediyorsunuz. Sadece dişi kuş uyuyor demenizle kanser teşhisi yapmamızı mı bekliyorsunuz. Müneccim değiliz bilgi verin ki tahminde bulunabilelim. Yani uyuklamıyor dişi kuş öyle mi ?
Yok hocam ısrar etmiyorum vermemek için sadece o kızarıklık vardı yani göz çevresinde onun dışında birşeyi Yok yani

O zaman 1-2 gün gözleyelim ilerlerse ilaç başlarız. Eğer eliniz değdiğinden dolayı olduysa bulaşıcı değildir. Ama eminseniz tabi.

Eczaneden tobrased göz damlası alın sabah 1 akşam 1 damla olmak üzere 3 gün kullanın.

Geri